Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

50 establiments participen a La Botiga al Carrer.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/04/2013 11:49:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BotigaAlCarrer50 establiments participen a La Botiga al Carrer.

Co-organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, l’activitat va tenir lloc dissabte passat durant tot el dia.

Els carrers més cèntrics de Blanes van acollir dissabte passat, 2 de març, una nova edició de La Botiga al Carrer, que s’organitza al municipi dos cops a l’any, coincidint sempre amb l’acabament del període de les rebaixes d’hivern i d’estiu. Com dèiem, l’activitat, que es va allargar des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, es va allotjar al centre del municipi, principalment als carrers Ample, Raval, Muralla, Mercaders, Fornaca i Tapioles.

Co-organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de diversos departaments municipals, la nova jornada ha estat valorada molt positivament per l’entitat comercial. Així, des de l’ABBC s’ha explicat que aquesta darrera edició de La Botiga al Carrer ha aconseguit que els establiments hagin recuperat l’activitat després d’una temporada fluixa de vendes per la crisi econòmica. El fet de treure els productes al carrer va aconseguir multiplicar les vendes, ja que els clients s’ho van agafar com un dia de festa durant el qual gaudien de les compres mentre passejaven.

la botiga al carrer 1la botiga al carrer 2la botiga al carrer 4la botiga al carrer 5la botiga al carrer 6la botiga al carrer 7la botiga al carrer 8la botiga al carrer 9

Una cinquantena d’establiments van instal·lar la seva parada al carrer, de manera que s’hi podien trobar productes per a tots els gustos i necessitats: roba de vestir i esportiva, perfums i complements, joguines i paraments per a la llar, eines i articles de regal, entre d’altres. També hi havia botigues d’aliments que van aprofitar el dia per promocionar-se oferint tastets.

En aquesta ocasió, l’abast que ha tingut l’activitat ha estat potser encara més gran que en anteriors edicions, amb més botigues que aprofitaven la ocasió per oferir els seus productes amb descomptes especials en carrers on abans no s’hi trobaven. De fet, La Botiga al Carrer ja s’ha convertit en una tradició pels clients, tant de Blanes com de fora, que aprofiten la jornada per adquirir productes amb grans descomptes, ja que l’objectiu és acabar amb els estocs d’hivern.

Per últim, val a dir que els clients que van comprar a les botigues associades van poder disposar de tiquets d’aparcament gratuïts d’una hora als pàrkings SABA i Brillas de Blanes. A més, també van poder deixar els vehicles estacionats a l’aparcament gratuït situat darrera de l’antic pavelló municipal, que es va senyalitzar especialment per a la ocasió a diversos sectors d’entrada al municipi.
Data de realització: 03/04/2013 | Data de la darrera actualització: 03/08/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300