Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup El Mirall estrena l’obra de teatre Amore Eterno.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/05/2013 11:50:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AmoreEternoEl grup El Mirall estrena l’obra de teatre Amore Eterno.

Es representarà al Teatre de Blanes el proper cap de setmana del 9 i 10 de març. L’obra està escrita i dirigida per Pep Alum i es presenta com una comèdia divertida i entretinguda que convida a reflexionar.

-

El grup de teatre blanenc El Mirall estrenarà el proper cap de setmana del 9 i 10 de març la seva nova creació: Amore Eterno. Després que l’any passat va celebrar el 25è aniversari, ara presenta una nova peça escrita per Pep Alum, director del grup, una obra que dirigeixen ell mateix i Joan Maynou, amb la col·laboració de Carme Rodríguez.

Val a dir que El Mirall va començar a treballar en aquest nou projecte fa més d’un any i mig, i compta amb la participació d’un grup de dos actors i cinc actrius, alguns de novells i d’altres més veterans, prou coneguts pel públic blanenc: Eva Ariza, Lali Barti, Cristina Pulido, Anna González, Sílvia Marquès, Joan Maynou i Jordi Pratsevalls.

Completen l’equip l’encarregada de vestuari, Pepi Salguero; Carles González, que ha tingut cura del disseny de llums; l’escenografia és un treball d’Oriol Gruart sobre unes idees de Pep Alum; i el muntatge musical ha estat una col·laboració d’Alfred Moreno. També han participat Narcís Balmanya en el disseny gràfic del cartell de l’obra; Anna Noguer i Mireia Micàs en l’assessorament coreogràfic i Esther Bordallo com a regidora d’escena.

Pel que fa al contingut de l’obra, tracta sobre l’amor i el desengany. Si bé es presenta com una comèdia divertida i amena, apta per a tots els públics, també vol fer reflexionar, ja que El Mirall busca que les seves representacions arribin més enllà, que l’espectador no surti del teatre igual com ha entrat, sinó que s’endugui alguna cosa més per anar rumiant. Amore Eterno és per riure, plorar i passar-s’ho bé durant una hora i mitja.

Les representacions d’Amore Eterno es faran al Teatre de Blanes el proper dissabte 9 de març a les 22 h, així com l’endemà diumenge dia 10 a les 19 h. La venda d’entrades ja s’ha començat a fer al mateix equipament cultural, de dilluns a divendres, des de 18’00 a 20’30 h i també es podran adquirir els dies de funció, dues hores abans.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/05/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300