Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per a la 49a Festa dels Premis Recvll.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/06/2013 12:18:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

recull2013Tot a punt per a la 49a Festa dels Premis Recvll.

El jurat qualificador es va reunir dissabte passat per emetre el veredicte amb l’objectiu posat també en la commemoració de les noces d’or de l’any 2014

Blanes serà l’escenari que acollirà diumenge vinent la festa de la Revista Recvll, que inclou el veredicte i lliurament dels Premis de la 49a edició dels prestigiosos guardons literaris. A partir de la festa que tindrà lloc diumenge començaran els actes commemoratius de les noces d’or que s’allargaran durant més d’un any, fins al setembre del 2014.

Enguany han concorregut un total de 168 treballs que opten a ser guardonats en cinc categories de premis. Totes les obres guanyadores tenen assegurada la seva publicació, a més del guardó en metàl·lic.

- Premi de Narració Joaquim Ruyra dotat amb 2.500 €

- Premi de Teatre Josep Ametller, dotat amb 2.000 €

- Premi de Poesia Benet Ribas, dotat amb 1.500 ۍ

- Premi de Periodisme Salvador Reynaldos, dotat amb 800 €

- Premi de Retrat Literari Rafel Cornellà-Joaquim Abril, dotat amb 800 €

Convocats per la Revista Recvll, els premis compten amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de la Selva, l’Ajuntament de Blanes, Ràdio Marina i la Família Ametller-Gimeno. El jurat dels Premis Recvll està format per Vicenç Llorca (president), Salvador Roca, Joan Solana, Miquel-Lluís Muntané, Vinyet Panyella, Francesc Robert i Josep Maria Ripoll.

Els membres del jurat es van reunir dissabte passat 2 de març per emetre el veredicte que es donarà a conèixer el proper cap de setmana. El president del jurat, Vicenç Llorca, va destacar respecte l’edició d’enguany: “La veritat és que estem molt contents perquè, d’una banda, tenim com sempre un gran nombre d’originals que s’han presentat i, d’altra banda, detectem una gran qualitat, de manera que estem molt satisfets. Creiem que aquesta és una edició, com habitualment està sent els darrers anys, molt bona”.

La celebració començarà a 2/4 de 2 de la tarda al restaurant Mont-Ferrant, amb una copa de benvinguda i un dinar al final del qual es farà l’obertura de la sobretaula a càrrec de Pere Reixach, de l’equip de Recvll. La lectura i proclamació del veredicte anirà a càrrec de la secretària dels jurat, Maria Àngels Vázquez, seguida pel lliurament dels premis i els parlaments de cloenda a càrrec del president del jurat, Vicenç Llorca i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó.












Data de realització: 03/06/2013 | Data de la darrera actualització: 03/06/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300