Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre allotjarà dissabte nous actes del Dia d’Andalusia.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/12/2013 10:20:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre allotjarà dissabte nous actes del Dia d’Andalusia.

L’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales ha organitzat diverses activitats per festejar aquesta diada els propers dies. Un d’ells serà l’espectacle “Ponts Mediterranis” que es farà dissabte a la nit al Teatre

Aquests propers dies Blanes seguirà celebrant el Dia d’Andalusia amb diverses activitats que en aquesta ocasió organitza l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales. A partir del dijous 14 de març, a quarts de sis de la tarda, l’alcalde de la localitat malaguenya, Juan Calderón, serà al local que té l’entitat al carrer Montferrant perquè tothom qui vulgui anar a saludar-lo en tingui l’oportunitat.

L’endemà divendres es farà un dinar al restaurant En la Esquinita te Espero, una celebració que estarà encapçalada pels alcaldes de les dues ciutats agermanades -Blanes i Ardales-, Josep Marigó i Juan Calderón respectivament. El dissabte dia 16 els actes continuaran a partir de dos quarts de set de la tarda amb l’assemblea ordinària durant la qual, entre d’altres punts a l’ordre del dia, s’haurà d’escollir un nou president després que qui fins ara ocupava aquest càrrec, Pedro Corrales, ens va deixar l’any passat.

Un cop acabada l’assemblea està previst oferir un berenar per anar després cap al Teatre de Blanes, on s’oferirà l’espectacle Ponts Mediterranis a partir de dos quarts de 10 de la nit; primer amb l’actuació del grup de cant flamenc Con otro aire, de Blanes, i després amb la del quadre flamenc El Castillo d’Ardales. Aquest segon grup el composen un cantant, un guitarrista i quatre ballarins que interpretaran peces de Serrat, entre elles el conegut tema Nací en el Mediterráneo que dona peu al nom de l’espectacle.

Per assistir-hi, les entrades es venen al preu de 10€ per a les localitats situades entre les files 1 i 16 i de 8 € per a la resta. La venda d’entrades anticipada es fa a la taquilla del Teatre dimarts i dijous de 18’00 a 20’00, així com a la Casa d’Ardales i al local Va de Catas del passeig de Mar.

Per últim, la celebració del Dia d’Andalusia es tancarà el diumenge a partir de les 10 del matí, de nou al local de la Casa d’Ardales, on s’oferirà un típic esmorzar d’aquesta localitat a base de pa amb oli, cafè amb llet i pringue.
Data de realització: 03/12/2013 | Data de la darrera actualització: 03/12/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300