Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Alba Bou i Júlia Subirà del CV Blanes, noves Campiones d’Espanya 470.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/12/2013 11:09:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Alba Bou i Júlia Subirà del CV Blanes, noves Campiones d’Espanya 470.

Les regatistes del Club de Vela Blanes han guanyat la copa en el marc de la VIII Andalusian Olympic Week Copa d’Espanya classe 470 disputada a Cadis

El Club de Vela Blanes segueix sumant resultats positius dels seus regatistes que han anat aconseguint durant les darreres setmanes. Ara ha estat el torn d’Alba Bou i Júlia Subirà, que s’han proclamat campiones d’Espanya de la classe 470 després d’imposar-se a la VIII Andalusian Olympic Week Copa d’Espanya.

Ho van fer per davant de la medallista olímpica a Londres, Sofia Toro, i de les fins ara vigents campiones, Bàrbara Cormudella i Sara López. En total, van participar a la competició estatal disset tripulacions de la classe 470.

Les dues regatistes del CV Blanes, Alba Bou i Júlia Subirà -que estan incloses al programa català Rio 2016-, participaran com a noves campiones d’Espanya de la classe 470 al 44è Trofeu Princesa Sofia, que se celebrarà del 30 de març al 6 d’abril a Palma de Mallorca.

Des del Club de Vela Blanes destaquen que la presència de les dues esportistes catalanes tindrà un significat molt rellevant, ja que la competició comptarà amb la presència del recentment nomenat director de l’equip olímpic de la Real Federación Española de Vela, Toni Ripoll. Val a dir que una de les tasques més immediates que ha de dur a terme el nou director serà precisament fer la primera selecció pre-olímpica per les Olimpíades de Rio que s’han de disputar l’any 2016.Data de realització: 03/12/2013 | Data de la darrera actualització: 03/12/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300