Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El PA Blanes Fundació, Campió d’Espanya per tercera vegada.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/12/2013 12:26:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Patinatge_1El PA Blanes Fundació, Campió d’Espanya per tercera vegada.

L’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació s’ha proclamat campió estatal de grups xou petits amb la coreografia “Fes-me riure” després que aquest 2013 ja és campió gironí i català.

El patinatge artístic blanenc continua estant d’enhorabona: l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació que entrena Aurora Navarro ha tornat a coronar el podi, en aquesta ocasió al Campionat d’Espanya de Grups Xou Petits que es va disputar el passat cap de setmana a Reus.

Ho va aconseguir amb la coreografia “Fes-me riure”, que va obtenir una puntuació de 95’2, per sobre del CPA Sant Celoni, que es va situar a la segona plaça amb la peça “Jardí de fils cosits i de paraules sense dir”, que va aconseguir una puntuació de 91’90. D’aquesta manera, l’equip blanenc ha revalidat per tercer any consecutiu el títol estatal.

El podi de les tres primeres posicions el va completar l’’equip del FPUE Base Vilanova amb la seva proposta “Que dur que és dir adéu”, que va tenir una puntuació de 90’80. El campionat d’Espanya, que es va celebrar al pavelló olímpic municipal de Reus, es va complir amb unes 1.500 persones que van poder gaudir de les grans actuacions que van realitzar els millors equips de grups xou d’arreu de l’estat espanyol.

Aquest nou guany aconseguit per l’equip blanenc arriba després que en aquesta temporada ja s’ha proclamat campió al territorial de Girona i al Campionat de Catalunya. Ara els següents objectius seran l’Europeu i el Mundial.
Data de realització: 03/12/2013 | Data de la darrera actualització: 03/12/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300