Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 2a edició del Blanes 12 comença a escalfar motors per aquest 2013.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/13/2013 02:44:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 2a edició del Blanes 12 comença a escalfar motors per aquest 2013.

L’experiència s’ha avançat un mes respecte la seva primera edició de l’any passat i tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de maig amb el mateix objectiu de promocionar i reivindicar Blanes com a ciutat comercial, turística i cultural

Ja fa uns quants mesos que des de diferents fronts del municipi s’està treballant en els preparatius per organitzar la segona edició del Blanes 12, una acció de dinamització comercial, cultural i turística que implica tant a l’administració pública com al sector privat i al teixit associatiu. L’experiència s’ha avançat un mes respecte la seva primera edició, de manera que el Blanes 12 es farà enguany del 10 al 12 de maig del 2013 amb l’objectiu de repetir l’èxit de participació i assistència amb què ja va comptar l’any passat, quan es va fer del 8 al 10 de juny.

L’Ajuntament de Blanes, coorganitza i coordina l’acció promocional conjuntament amb l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) –que és l’entitat des de la qual va sorgir la idea d’organitzar l’experiència l’any passat-, l’Associació d’Hostaleria de Blanes i el suport de diferents empreses i entitats culturals i juvenils locals.

A diferència de l’any passat, en què la major part d’activitats van quedar centrades en la primera jornada del divendres, aquesta vegada l’objectiu és que durant tres dies Blanes visqui un llarg cap de setmana per promocionar i posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural oferint productes, serveis i pernoctacions a preus molt atractius i descomptes especials.

El tret de sortida del Blanes 12 tindrà lloc el vespre-nit del divendres 10 de maig, quan els comerços que participen en la iniciativa romandran oberts fins a les dotze de la nit perquè blanencs i visitants puguin gaudir d’una nit de compres. La circulació de vehicles al carrer Ample es tancarà a partir de les vuit del vespre per facilitar que el centre del municipi esdevingui una illa de vianants per gaudir de la shopping night amb major seguretat i tranquil·litat.

Seguint el model de l’any passat, durant aquesta primera jornada hi haurà animació i activitats al carrer, així com descomptes i promocions als establiments comercials i de restauració. La jornada comercial finalitzarà amb un sorteig organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre que es farà a les 12 de la nit, amb diversos obsequis de regal.

Dissabte i diumenge, 11 i 12 de maig, Blanes 12 continuarà amb diverses activitats per potenciar l’atractiu turístic i cultural del municipi, principalment amb rutes i visites guiades a llocs d’interès, així com actuacions i esdeveniments que s’han d’acabar de concretar.

Igual que l’any passat, aquesta segona edició de l’acció de dinamització torna a comptar amb la implicació dels establiments d’allotjament del municipi, que oferiran ofertes de 2 x 1 i packs promocionals per passar les dues nits de divendres i dissabte a Blanes.

També s’han tornat a implicar en el projecte els establiments de restauració, que oferiran menús a 12 Euros així com incentius i descomptes especials. Repetint l’èxit que ja va tenir al 2012, alguns d’ells completaran l’activitat pròpia dels seus locals amb actuacions musicals en directe, tallers de ball i altres esdeveniments que contribuiran a l’animació que hi haurà als carrers del municipi durant el Blanes 12.

Data de realització: 03/13/2013 | Data de la darrera actualització: 03/13/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300