Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona nota de la UAB en Comunicació per a l’Ajuntament de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/13/2013 10:07:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bona nota de la UAB en Comunicació per a l’Ajuntament de Blanes.

Un estudi publicat per la Universitat Autònoma de Barcelona situa l’Ajuntament de Blanes com un dels més ben valorats pel que fa a bones pràctiques en comunicació local dels consistoris catalans.

El Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB ha elaborat un mapa de les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya. Es tracta d’una primera avaluació quantitativa dels recursos que ofereixen als seus webs els ajuntaments per donar informar a la ciutadania. Es tracta d’un seguit de dades que es basen en el Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública que va elaborar la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2003.

A la demarcació de Girona, només cinc municipis dels 221 que hi ha compleixen el 50% dels indicadors que l’estudi considera representatius d’una bona informació als ciutadans. En aquest sentit, Blanes ocupa el segon lloc d’aquest rànquing, ja que compleix el 61% dels indicadors. Arreu del territori gironí l’ajuntament més ben valorat és el de Girona, amb un 68%. La resta de consistoris que també treuen bona nota són Llagostera (que compleix un 59% dels indicadors), Palafrugell (amb un 56%) i Santa Coloma de Farners (amb el 51%).

Les dades les ha analitzat el Laboratori de Periodisme i comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB i compten amb un total de 41 indicadors agrupats en 4 grans apartats: informació sobre els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com s’informa sobre la gestió dels recursos col·lectius i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana en el control democràtic.

El mapa de les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya es pot consultar en línia, municipi per municipi per municipi, a través d’aquest enllaç al web de la UAB: http://www.infoparticipa.cat/bones-practiques/estudi.htmlData de realització: 03/13/2013 | Data de la darrera actualització: 03/13/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300