Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes, al programa Via Llibre del Canal 33.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/14/2013 01:49:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal de Blanes, al programa Via Llibre del Canal 33.

L’espai televisiu, que dedica un apartat a parlar de les biblioteques, oferirà el capítol on es parla de l’equipament cultural blanenc el proper dimarts 19 de març

El programa Via Llibre, que s’ofereix a través del Canal 33 les nits de dimarts i la matinada de dissabte a diumenge, és una proposta pensada per apropar el món de la lectura al gran públic. Cada setmana, l’espai televisiu surt al carrer i viatja per conèixer totes les terres de parla catalana.

És durant aquest imaginari viatge que també dedica un apartat a parlar de les biblioteques, enregistrant breus reportatges d’aquests equipaments arreu del territori català. En el cas de la Biblioteca Comarcal de Blanes, a banda de parlar de les seves característiques i serveis, la directora de l’equipament, Gemma Ciuró, va remarcar la característica que té aquest equipament com a porta oberta a la cultura, al a imaginació i a la democràcia.

A banda de parlar de la vessant formativa que té la biblioteca, Gemma Ciuró va destacar igualment el ressò que s’ha fet la Generalitat del centre d’interès MAR. Això ha permès la possibilitat de col·laborar juntament amb la Biblioteca de Tarragona, el Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya i el Centre de Documentació del Museu Marítim de Barcelona en l’elaboració d’una guia bibliogràfica sobre la cultura del mar que servirà per a totes les biblioteques de Catalunya.

Un altre moment del reportatge dedicat a la Biblioteca Comarcal de Blanes inclou la recomanació d’un llibre per part d’un usuari. En aquest cas, qui es va encarregar de fer-ho va ser Josep Gaitan.

L’espai televisiu Via Llibre que inclourà el reportatge de la Biblioteca Comarcal de Blanes s’oferirà en primera emissió pel Canal 33 el proper dimarts 19 de març a les 23’05 h i es tornarà a re-emetre en diverses ocasions tant a través del Canal 33 com de TV3.


Data de realització: 03/14/2013 | Data de la darrera actualització: 03/14/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300