Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació d’Ardales celebra al Teatre l’acte central del Dia d’Andalusia.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/20/2013 02:36:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació d’Ardales celebra al Teatre l’acte central del Dia d’Andalusia.

Una de les activitats que s’ha fet ha estat una assemblea per escollir nou president. El càrrec l’ocupa ara Salvador Gutiérrez, qui ha agafat el relleu de Pedro Corrales, que ens va deixar l’any passat.

L’Associació Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales ha celebrat aquests darrers dies diverses activitats per festejar el Dia d’Andalusia. Com sol ser habitual, els actes van comptar amb un convidat d’excepció; l’alcalde d’Ardales, Juan Calderon que, entre d’altres activitats que va encapçalar, va participar en directe al programa de Ràdio Blanes “Raíces”, que ofereix cada dissabte al matí la Casa de Andalucía.

L’alcalde d’Ardales va ser entrevistat pel conductor del programa radiofònic, Antonio Martín, que va preguntar-li sobre diverses qüestions relacionades amb l’actualitat del municipi malagueny, així com sobre els actes que s’estaven celebrant a Blanes aquests dies.

Els actes de celebració del Dia d’Andalusia d’aquest 2013 que ha organitzat la Casa d’Ardales han inclòs, entre d’altres, un dinar oficial que van encapçalar els alcaldes dels dos municipis agermanats: Josep Marigó i Juan Calderon, així com regidors i regidores. L’alcalde d’Ardales va explicar que, cada vegada que torna aquí, se sent acollit com si estigués a casa seva, de manera que ja considera Blanes com si fos el seu segon poble. Per la seva banda, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va destacar els llaços que uneixen els dos municipis, que van molt més enllà del què és purament institucional.

dia andalusia Ardales 1dia andalusia Ardales 2dia andalusia Ardales 3dia andalusia Ardales 4dia andalusia Ardales 5dia andalusia Ardales 6dia andalusia Ardales 7dia andalusia Ardales 8dia andalusia Ardales 9dia andalusia Ardales 10dia andalusia Ardales 11dia andalusia Ardales 12dia andalusia Ardales 13dia andalusia Ardales 14

Salvador Gutiérrez, nou president del Casal d’Ardales

Un altre dels actes que es va celebrar, en aquest cas dissabte a la tarda, va ser una assemblea del Casal d’Ardales, que tenia entre els punts a l’ordre del dia escollir el nou president que havia de substituir Pedro Corrales, qui ens va deixar l’any passat. Qui ara ha passat a ocupar aquest càrrec és Salvador Gutiérrez, qui va confessar sentir-se molt emocionat de rellevar una persona tan estimada com era l’anterior president. De fet, van ser Salvador Gutiérrez i Pedro Corrales els qui van fundar de manera conjunta l’entitat ara fa uns quants anys.

L’acte central de la celebració del Dia d’Ansalusia que ha organitzat aquest 2013 l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales va tenir lloc dissabte a la nit al Teatre de Blanes, amb l’espectacle “Ponts Mediterranis”, que es va encetar amb l’actuació del grup de Blanes “Con otro aire”.

El grup es va formar tot just el setembre de 2011, partint de la coneixença prèvia de dos dels seus components, que ja havien compartit escenari durant molts anys. “Con otro aire” el formen Marcos a la guitarra, Silvia com a principal vocalista, Brenda a la percussió i com a segona veu, i el quart ingredient és Marcel al violí.

La força dels seus temes aviat va convèncer el públic que va omplir dissabte passat el Teatre, que va acabar d’arrodonir la vetllada amb l’actuació del grup d’Ardales “El Castillo”. Aquesta formació canta versions del cantautor català Joan Manel Serrat, entre ells el “Nací en el Mediterráneo” que va donar peu al nom de l’espectacle.Data de realització: 03/20/2013 | Data de la darrera actualització: 03/20/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300