Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu el fenomen Dragon Ball amb la presentació del llibre La sèrie de la teva vida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/25/2013 02:12:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viu el fenomen Dragon Ball amb la presentació del llibre La sèrie de la teva vida

L’acte va anar càrrec dels dos autors, Marc Zanni i Joan Sanz, les veus de Son Goku i Vegeta a la sèrie manga, i estava organitzat per l’Associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.

Blanes ha viscut una autèntica mostra del gran nombre de seguidors i adeptes que té encara avui dia la mítica sèrie Bola de Drac, a través de l’acte que es va allotjar dissabte passat al matí a la Biblioteca Comarcal. Organitzat per l’Associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, l’acte va congregar un gran nombre de persones a la sala Roberto Bolaño.

Aparentment, es podia tractar de la presentació d’un llibre més com les que es fan habitualment aquí, però en realitat el seu títol, així com la presència i l’ofici dels seus autors ja eren uns clars indicatius que al darrera hi havia alguna cosa més: tot un fenomen que arrenca dels anys 90 i ha perdurat durant dues dècades. Precisament per aquest mateix motiu, el llibre es diu La sèrie de la teva vida. Els seus autors són els actors de doblatge Marc Zanni i Joan Sanz, o sigui: en Son Goku i en Vegeta, respectivament, que van fer passar una llarga estona entretinguda al públic que va seguir la presentació.

Tant al llibre com a les xerrades que han estat fent arreu de Catalunya des que el van presentar al saló del còmic manga es responen a les preguntes i dubtes que tenen els seguidors de la sèrie. També s’explica el making off del llibre així com curiositats que sorgeixen sempre que es fa una aproximació al món del doblatge, força desconegut pel públic en general.

Des que es va presentar el llibre auto-editat pels Marc Zanni i Joan Sanz el novembre passat, ja n’han venut 1.300 exemplars i van per la tercera edició. Tal i com van explicar durant la presentació, el què hi ha al llibre és una recopilació de records, de sensacions, de com van viure gairebé sense saber-ho, l’orígen ara fa 20 anys d’un fenomen que avui dia compta amb seguidors que poden anar des dels 8 anys d’edat fins els 60.

Tot i que inicialment no podien sospitar l’èxit de la sèrie quan es va començar a emetre per TV3 el 15 de febrer del 1990, si que des del principi van tenir alguns indicis que van fer intuir als dos actors que es tractava d’una producció força diferent a les que acostumaven a doblar.

A l’autèntica gira de presentacions que han estat fent durant els darrers mesos, i que precisament s’ha tancat pel que fa a la primera fase a Blanes, també els acompanya un altre actor de doblatge d’una sèrie emergent: Carles Lladó, que dóna vida al personatge de Luffy a la sèrie manga One Piece.Data de realització: 03/25/2013 | Data de la darrera actualització: 03/25/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300