Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà dissabte la seu de la Pasqua Jove 2013


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/26/2013 12:38:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes serà dissabte la seu de la Pasqua Jove 2013

La trobada aplegarà més de 300 joves cristians d’arreu de comarques gironines sota el lema “Ell és la roca”, com a símbol de Jesucrist, que es representa amb el perfil de la Roca de Sa Palomera que caracteritza Blanes

La delegació de joves del Bisbat de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i la col·laboració de diverses empreses i particulars del municipi, han organitzat la celebració de la Pasqua Jove 2013 que tindrà lloc a la població de la Costa Brava el proper dissabte 30 de març. Es tracta d’una trobada dels joves cristians d’arreu de comarques gironines que es fa cada any coincidint amb la festa de Pasqua i que s’organitza de manera itinerant per anar canviant de seu. En aquest sentit, la darrera vegada i única vegada que aquest esdeveniment va tenir lloc a Blanes va ser l’any 1985, quan van assistir-hi al voltant d’un miler de persones.

Aquest 2013 la previsió és que participin a la jornada de Blanes més de 300 joves, una xifra que des de l’organització es considera molt satisfactòriament. L’objectiu de la trobada és aplegar joves de les diferents parròquies del Bisbat de Girona i, a banda de conèixer-se millor, celebrar plegats la festa més que té al calendari l’església catòlica cristiana al llarg de l’any, inclús més que el Nadal: la Pasqua.

L’intercanvi d’experiències serà especialment interessant durant la tarda, quan s’han organitzat sessions de treball que tractaran diversos temes d’actualitat que els afecten. Un dels temes que s’ha triat per debatre serà, per exemple, com els valors cristians poden ajudar a superar la crisi econòmica.

La Pasqua Jove que se celebrarà a Blanes ha escollit com a lema Ell és la Roca que simbolitza la figura de Jesucrist així com la població on es farà la trobada, a través de la Roca de Sa Palomera, el perfil de la qual s’ha pres com a referència al logotip, així com al vídeo-clip que s’ha fet en motiu d’aquest esdeveniment. Justament per aquest motiu, alguns dels actes que s’han preparat per dissabte giraran entorn aquest escenari natural, a més de l’himne de la Pasqua Jove que s’ha compost especialment per a la ocasió titulat Tu seràs la Roca i que ha estat interpretat per l’Orquestra Diocesana de Girona. Pel que fa al vídeo-clip de promoció, s’ha titulat Vine a Blanes, vine a la Pasqua Jove, i avui dimarts s’ha començat a difondre a través de les xarxes socials: http://www.youtube.com/watch?v=swhaAyreWpg


Pasqua Jove 2.0

Com a tret especial, aquesta Pasqua Jove comptarà amb les noves tecnologies per a ser retransmesa en directe. Concretament es tracta de l’ús del hashtag de twitter #PJ2013BLANES, el qual ja s’ha començat a fer servir per a la promoció, sobretot les darreres setmanes de Quaresma. La de Blanes serà la primera Pasqua Jove 2.0.

Per a l’organització de la Pasqua Jove Blanes 2013 s’ha comptat amb la col·laboració de les Parròquies de Santa Maria, Santa Teresa i Sagrada Família de Blanes, l’Ajuntament de Blanes, la Comissió d’Agermanament amb Sant Pau de Dapaong, el Centre Catòlic de Blanes, l’AEiG Pinya de Rosa de Blanes, els amics Diables Pau i Pol, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes, DofiJet Boats, Fe i Llum, Somriures, l’Orquestra Diocesana de Girona, la Vicaria per a la Pastoral Funcional, el Departament de Ràdio del Bisbat de Girona i Agents de Pastoral amb joves del Bisbat de Girona.

Foto Sa Palomera Pep Anton Vieta Logo Pasqua Jove Blanes 2013

Cartell Pasqua Jove Blanes 2013


Data de realització: 03/26/2013 | Data de la darrera actualització: 03/27/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300