Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert amb la Selvatana pels 50 anys dels Premis Recvll


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2013 01:08:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert amb la Selvatana pels 50 anys dels Premis Recvll

La vetllada musical amb la Cobla Orquestra Selvatana, que enguany celebra el seu centenari de vida, tindrà lloc diumenge vinent al Teatre

Durant el lliurament dels ILIX Premis Recvll que va tenir lloc el passat 10 de març, ja es va anunciar que durant els mesos següents s’aniran programant diversos esdeveniments per festejar el 50è aniversari de la convocatòria dels Premis Recvll que es compliran l’any vinent (1964-2014). Els actes de commemoració està previst que s’allarguin fins l’11 de setembre de l’any vinent, quan culminarà la seva celebració.

En aquest sentit, el tret de sortida d’aquesta celebració tindrà lloc diumenge vinent, 31 de març, amb l’organització d’un concert amb la Cobla Orquestra Selvatana que es farà al Teatre de Blanes a les set de la tarda. La formació, que precisament durant aquest any celebra el seu centenari de vida, està oferint actualment un cicle de concerts de sardanes cantades.

L’orquestra més contractada de Catalunya durant els darrers vuit anys, segons ha publicat recentment la revista Enderrock, oferirà un concert que inclourà un repertori per complaure especialment els amants de la música tradicional catalana. A més, el dia que s’ha triat per fer la vetllada musical, el diumenge de Pasqua, és quan s’acostumaven a fer les caramelles, per tant es considera un excel·lent substitut per fer perdurar aquesta tradició.

El programa del concert inclourà inoblidables peces de sardanes com ara L’Empordà, Llevantina, Girona m’enamora o bé La Moreneta. El preu de l’entrada per assistir al concert és de 10 €, i durant aquests dies ja s’ha posat en marxa la venda anticipada, que es pot fer a diversos establiments de Blanes: Estanc Roca, Estanc Pla, Llibreria Papereria Bitlloch i Can Borràs. També es podrà comprar l’entrada el mateix dia del concert, una hora abans que comenci, és a dir: a partir de les sis de la tarda, a la taquilla del Teatre.

En l’organització del concert han col·laborat l’Ajuntament de Blanes, l’Esbart Dansaire Joaquim Ruyra, el Centre Catòlic i l’Agrupació Sardanista.Cartell Concert
Data de realització: 03/27/2013 | Data de la darrera actualització: 03/27/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300