Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre Cristià FEAM organitza la representació “Descobrint la Pasqua”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2013 12:33:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Centre Cristià FEAM organitza la representació “Descobrint la Pasqua”

L’objectiu és que tothom qui estigui interessat en conèixer com va tenir lloc el darrer sopar de Jesús amb els seus deixebles abans de ser pres pels romans ho pugui saber de la mà d’un erudit

El Centre Cristià FEAM (Fe Esperança i Amor) de Blanes ha organitzat per aquest proper dissabte 30 de març una representació teatral i escènica que vol ser el màxim de fidedigna amb el què la tradició cristiana coneix com el “Sant Sopar”, és a dir: el darrer àpat que va compartir Jesús amb els seus deixebles abans de ser pres pels romans.

Presentada sota el nom “Descobrim la Pasqua”, es tracta d’una posada en escena del sopar que celebra aquella nit la tradició jueva, l’àpat que es porta fent des la sortida d’Egipte, una celebració mil·lenària. Per fer la representació, hi haurà un escenari amb personatges reals en un triclínium, el nom de la taula que originalment es feia servir segles enrere, sense cadires. Els llums de l’escenari s’aniran obrint i tancant per oferir diverses escenes que aniran composant els personatges, a l’hora que les va narrant i explicant un erudit en estudis judeo messiànics, Carles Núñez.

El director del centre, i pastor de l’Església Evangèlica Cristiana de Blanes, Jaume Torrado, destaca : “De vegades algunes mítiques tradicions amaguen secrets d’una profunditat i transcendència que superen l’imaginable. Nosaltres ens varem preguntar què hi havia realment darrera aquella nit que inspira la tradició de la Pasqua, i d’aquí va néixer la idea d’organitzar aquesta representació”. En aquest sentit, Jaume Torrado convida a tothom qui estigui interessat en aquesta temàtica que no es perdi l’esdeveniment: “Es tracta d’un espectacle únic i que oferim en primícia a Blanes pel que fa a arreu de la demarcació gironina. És una oportunitat per poder viatjar a través de milers d’anys i descobrir els increïbles secrets que amaga aquesta celebració mil·lenària, que té esfereïdores implicacions per a la nostra societat del segle XXI”.

La representació tindrà lloc dissabte vinent 30 de març a les sis de la tarda, amb entrada gratuïta, al local del Centre Cristià FEAM de Blanes, a l’avinguda de l’Estació 70-72, Nau 17 del polígon industrial. Per a obtenir més informació i/o reservar localitat, es pot fer al telèfon 972 35.26.76 o per correu electrònic: info@ccfeam.org


cartell descobrint la pasqua
Data de realització: 03/27/2013 | Data de la darrera actualització: 03/27/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300