Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 900 nens i nenes participen als Tallers de Pasqua de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/29/2013 02:26:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 900 nens i nenes participen als Tallers de Pasqua de Blanes

L’activitat forma part de la campanya de promoció que s’està fent durant la Setmana Santa per donar a conèixer i valoritzar els productes artesanals que es fan a les fleques i pastisseries

Coincidint amb la celebració del cicle de Setmana Santa l’Ajuntament de Blanes ha sumat esforços amb el sector dels pastissers i flequers per impulsar una campanya de promoció per donar a conèixer i valoritzar els productes artesanals que s’hi fan durant aquesta època de l’any, pricipalment bunyols, tortells i mones. Formant part de la campanya, s’han organitzat diverses activitats gratuïtes com a complement als actes religiosos. Entre les més destacades que s’han programat tant per avui divendres com per demà dissabte hi ha diversos tallers i una gimcana fotogràfica adreçada especialment al públic infantil.Durant aquest primer dia, han participat a les activitats més de 900 nens i nenes, que han pogut gaudir de tres tallers: un d’ells els ensenya a fer-se la seva pròpia mona al seu gust. Aquest taller s’ha fet comptant amb la col·laboració de les pastisseries, que han cedit els principals productes necessaris, com ara xocolata, virostes de xocolata, confitura i pa de pessic. Els altres dos tallers proposen per un costat pintar i decorar ous de Pasqua de diferents colors; i per l’altre confeccionar vestits de manaies o bé màscares de conills de Pasqua.

Una altra opció que ha tingut la canalla ha estat fer una gimcana fotogràfica guiada que tenia com a únic requisit portar una càmera o un mòbil que tingui aquest ús per participar-hi. Totes aquestes activitats van a càrrec de monitors de la companyia La Fera Ferotge, especialitzada en aquests tipus d’esdeveniments.

D’altra banda, la mainada també pot participar aquests dies als inflables que organitza l’empresa Ok Titans i que estaran instal·lats al passeig Cortils i Vieta fins al 31 de març durant tota la jornada. Durant els dos primers dies que han estat en funcionament –ahir i avui-, ja hi han passat un miler de nens i nenes.
La Setmana Santa de Blanes en imatges i Visita Guiada per adults

Des de Promoció de la Ciutat, coordinats amb l’Oficina de Turisme, també s’ha proposat tant a vilatans com a visitants de Blanes que les fotografies que facin aquests dies de Setmana Santa es puguin difondre a través de les xarxes socials.

Tothom qui vulgui participar-hi ho pot fer enviant les seves instantànies al correu electrònic lamevafoto@blanes.cat. Després, es podran veure publicades als Facebook de l’Oficina de Turisme: Blanesturisme i Blanesturismo, on també s’hauran penjat les fotografies que s’hauran fet a la gimcana infantil d’avui divendres i demà dissabte.

L’únic requisit que es demana per penjar aquestes instantànies és que siguin divertides i originals. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Blanes s’han suggerit diversos temes perquè els fotògrafs s’inspirin a l’hora de prémer el botó de la càmera: acompanyar els manaies a la processó, davant l’aparador d’una pastisseria de Blanes on hi ha exposades les mones, menjant-se la mona a casa, simular la processó que es fa al municipi, a l’Aplec del Vilar, etc

D’altra banda, també hi hagut una altra activitat gratuïta adreçada al públic jove i adult organitzada per l’Ajuntament, tot i que en aquest cas només estava previst fer-la avui divendres. Es tracta de la visita guiada pels passos de la processó que s’ha fet al migdia a càrrec de l’historiador blanenc Aitor Roger, una activitat que ha cobert totes les places que estaven disponibles.Inflables 2Inflables 3Inflables 4Setmana Santa 1Setmana Santa 2Setmana Santa 3Setmana Santa 4Setmana Santa 5Setmana Santa 6Visita Guiada 1Visita Guiada 2Visita Guiada 3Data de realització: 03/29/2013 | Data de la darrera actualització: 04/03/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300