Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornada de sensibilització de les Escoles Bressol al Passeig de Mar.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2013 12:00:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jornada de sensibilització de les Escoles Bressol al Passeig de Mar.

L’objectiu de l’activitat que es farà diumenge vinent al matí mar és promoure la tasca educativa que es fa en aquests equipaments municipals, on el curs vinent s’impartirà anglès.

Les Escoles Bressol Municipals de Blanes han organitzat una jornada de sensibilització que tindrà lloc diumenge vinent 14 d’abril davant del Banc dels Músics del passeig de mar, des de les 10 del matí i fins les 14 del migdia. L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar a conèixer a totes aquelles persones interessades de Blanes, i en especial als pares i mares, la tasca educativa que es realitzen diàriament en aquests centres amb els infants i les seves famílies.

De cara a la jornada de diumenge vinent, l’equip de professionals de les tres Escoles Bressol Municipals ha preparat diversos tallers, activitats de manipulació, experimentació amb diferents tipus de material, creació de manualitats, etc. El què es vol aconseguir és que la jornada sigui un espai de trobada on es pugui experimentar, preguntar i conèixer de més a prop la tasca que es desenvolupa en aquests centres educatius.


Jornades de Portes Obertes i Pre-Inscripcions pel Curs 2013-2014

Per completar tota la informació i resoldre els dubtes que puguin haver, la jornada de sensibilització d’aquest proper diumenge es completarà amb jornades de portes obertes que tindran lloc al llarg de la setmana vinent, del 16 al 20 d’abril, a cadascuna de les Escoles Bressol Municipals.

Tant durant aquestes jornades de portes obertes com a la del proper diumenge, els pares i mares que estiguin interessats en matricular els seus fills pel curs 2013-2014 podran trobar tota la informació necessària per iniciar el procés de pre-inscripció, que enguany tindrà lloc del 6 al 17 de maig a la Casa de la Cultura (C/Jaume Arcelós s/n) de 9 a 11’30 del matí.

Al curs 2013-2014 hi haurà dues principals novetats a les Escoles Bressol Municipals de Blanes. La més destacada és que s’impartirà l’idioma anglès a tots tres centres, treballant sempre de forma lúdica motivant als nens i nenes perquè l’aprenentatge sigui el més didàctic possible. L’altra novetat pel curs vinent és que l’Escola Bressol de Ca la Guidó oferirà servei de menjador a tots aquelles persones que necessitin disposar-ne per llurs fills.

Dates i Horaris Jornades Portes Obertes :

* Escola Bressol de Ca la Guidó (C/Lope de Vega, 9) – Dimarts 16 d’abril, de 17 a 19 h.

* Escola Bressol de Can Borell (C/Rubén Darío, 14) – Dijous 18 d’abril, de 18 a 20 h.

* Escola Bressol de La Plantera (C/Astúries, 15) – Dissabte 20 d’abril, de 11 a 13 h.


http://www.blanes.cat/docweb/educacio.sensibilitzacio2013
Data de realització: 04/10/2013 | Data de la darrera actualització: 04/11/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300