Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

52 expositors amb més de 200 varietats de cervesa al III Birrasana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2013 05:40:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Birrasana201352 expositors amb més de 200 varietats de cervesa al III Birrasana

El Festival de Cervesa Artesana de Blanes es farà el 27 i 28 d’abril i inclourà haurà tallers, activitats complementàries, gastronomia, música i un parc inflable per a la mainada, entre d’altres

Co-Organitzat per l’Associació Birrasana, Cervesa Marina i l’Ajuntament de Blanes, la tercera edició del Festival de Cervesa Artesana de Blanes se celebrarà aquest 2013 durant el cap de setmana del 27 i 28 d’abril al passeig de Mar. Dissabte l’activitat començarà a les 11 del matí i es tancarà a la 1 de la matinada, mentre que diumenge es reprendrà de nou a les 11 del matí i finalitzarà a les 8 del vespre.

El principal objectiu del III Birrasana segueix sent donar a conèixer i promoure de la mà dels mateixos productors la cultura de la cervesa artesana. Els cervesers presentaran en els seus estands les varietats habituals així com d’altres expressament elaborades per a la ocasió.

L’èxit de les dues anteriors edicions consecutives situa Birrasana com a clar aspirant a consolidar-se com el principal festival cerveser d’àmbit estatal i posicionar-se entre els més importants arreu d’Europa. Prova d’aquest prestigi és que en l’edició de 2013 ha tornat a augmentar el nombre d’expositors, més de 50 productors catalans, estatals i internacionals, després que l’any passat van haver 35 empreses. En aquest sentit, l’organització ha posat especial interès a facilitar la presència tant dels expositors com dels visitants.


1er Concurs Nacional de Cervesa Casolana

En la línia de les dues anteriors edicions, al III Birrasana hi haurà tallers i activitats relacionades amb la cervesa, destacant en aquest sentit el 1er Concurs Nacional de Cervesa Casolana organitzat per l’ACCE (Associación de Cervezeros Caseros Españoles) i l’Associació Birrasana.

També hi haurà tallers i xerrades impartits per l’ACCE, maridatges cervesers, maridatge de cerveses amb formatges i la presentació del llibre Noves Sensacions gastronòmiques del Racó d’en Cesc, que anirà a càrrec d’Edgar Rodríguez i Toni Romero, sommelier de cerveses i xef d’aquest restaurant respectivament. Aquestes activitats s’allotjaran a la sala d’assaig del Teatre de Blanes, mentre que el lliurament de premis als guanyadors del concurs de cervesa artesana casolana tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Blanes.


Música, Gastronomia i Entreteniments per a tota la Família

El III Birrasana torna a comptar amb un component musical important, ja que els organitzadors consideren que el festival no s’entendria sense música en viu. De cara a la present edició de 2013 s’ha posat molta cura en què l’oferta musical representi un destacat reclam per al públic. Per això, diversos DJ ambientaran la festa i tant a la tarda com a la nit de dissabte actuaran grups de cert renom, així com formacions locals. Dissabte, a l’escenari del festival actuaran els grups Ressaka, Revuelta, Sin City (Tribut a AC/DC) i So What ?, mentre que diumenge l’ambientació musical anirà a càrrec de Santi al natural.

Un altre atractiu destacat del III Birrasana és l’oferta gastronòmica que, com també sol ser habitual, serà variada, de qualitat i a preus molt populars per poder gaudir molt més acompanyant amb un bon menjar la bona cervesa. Així, hi haurà pizzes al forn de llenya, entrepans, montaditos, menjar típic alemany, pop a la gallega i carn a la brasa.

El Festival Birrasana de Blanes vol ser també un esdeveniment apte i divertit perquè el gaudeixi tota la família, en especial la mainada. Per aquest motiu, es tornarà a disposar d’un parc infantil tancat i atès per monitors amb diferents atraccions inflables per a nens i nenes de totes les edats. Paral·lelament, durant el festival també es desenvoluparan diferents entreteniments amb espectacles d’animació i pallassos.

http://www.blanes.cat/docweb/agendabirrasana2013
Birrasana 1 Birrasana 2Birrasana 3Birrasana 4Birrasana 5Presenta Birrasana 3Presenta Birrasana 5Presenta Birrasana 6Presenta Birrasana 7

Data de realització: 04/22/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300