Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva allotja el Campionat d’Espanya de Voleibol juvenil masculí


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2013 07:04:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva allotja el Campionat d’Espanya de Voleibol juvenil masculí

Organitzat per la Federació Catalana de Voleibol amb el suport del FC Barcelona, la prova esportiva s’allotjarà durant aquests dies a la Ciutat Esportiva Blanes, i comptarà amb la participació de 27 equips

Des d’avui dijous 24 d’abril, la Ciutat Esportiva Blanes és l’escenari per segon any consecutiu d’una gran manifestació de voleibol a nivell de Catalunya. Després de la gran experiència que ja va significar l’any passat la celebració del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, la Federació Catalana de Voleibol hi torna ara amb l’organització del Campionat d’Espanya juvenil masculí.

La competició compta amb la participació de tres equips catalans i, per primera vegada en els darrers anys, també hi haurà la presència dels 24 equips que hi tenen dret a participar. El campionat ha començat amb un torneig en què s’han enfrontat els tres conjunts catalans capaços de tot.


El FC Barcelona, com a club col·laborador de la FCV en l’organització de l’esdeveniment, és l’equip organitzador del campionat i, enquadrat en el Grup A de la competició, ha fet el seu debut enfrontant-se al Salus VB Oviedo asturià. Per la seva banda, els de Bea Gil han rivalitzat amb el CV Teruel.

Al Grup E del torneig hi trobem al campió de Catalunya, CE Roca-Andorra, que ha debutat contra el tercer classificat d’Andalusia, els malaguenys del Costa del Voley. En la segona jornada del primer dia de competició han afrontat una primera pedra de toc en el seu camí, ja que han tingut com a rival als campions de la Comunitat Valenciana, els il·licitans del Santo Domingo Vb Petrer. A última hora del matí també ha fet el seu debut el CV Roquetes.
Data de realització: 04/24/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300