Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes aprova el reglament i la comissió del nomenclàtor per assignar la denominació de carrers i equipaments.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2013 12:31:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes aprova el reglament i la comissió del nomenclàtor per assignar la denominació de carrers i equipaments.

Es tracta del reglament que assigna la denominació de carrers i equipaments del municipi. El tema es va aprovar amb la unanimitat de tots els representants polítics al ple celebrat ahir.

Un dels temes més destacats que es portava a la sessió plenària ordinària del mes d’abril era l’aprovació del reglament de creació i funcionament de la comissió del nomenclàtor, que regula el procediment per a l’assignació de denominacions de carrers, espais i equipaments del municipi.La regidora de l’Arxiu Municipal, Susana Ramajo, va recordar i defensar els objectius del reglament, en el sentit que el nomenclàtor forma part de la riquesa patrimonial col·lectiva de tot el municipi.

El punt, que es va aprovar sense necessitat de posar-ho a votació i amb la unanimitat de tots els representants polítics municipals, que van destacar diversos aspectes

Pel que fa a la resta de punts a l’ordre del dia, la declaració de compatibilitat d’una treballadora de l’ajuntament es va aprovar per unanimitat i sense entrar en debat. També es va aprovar per unanimitat el següent punt: la modificació de l’addenda de personal al capítol 1 del pressupost municipal 2013.

A la part de control es van tractar tres mocions presentades per EUiA-ICV: la primera, a favor de la prevenció de residus, la reivindicació del sistema de devolució dipòsit i retorn (SDDR) i la reclamació a Ecoembes d’un preu just per retribuir les recollides selective que fan els ens locals es va aprovar amb la única abstenció del PPC.

La segona proposta d’acord per a la defensa de la funció social de la propietat i la garantia d’un habitatge digne es a aprovar amb els vots a favor del PSC, EUiA-ICV i la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega. El PPC va votar en contra i CiU es va abstenir.

Per últim, la moció de suport a la iniciativa legislativa popular per la Renda Garantida de Ciutadania es va aprovar per unanimitat, sense necessitat d’entrar a votar.
Data de realització: 04/26/2013 | Data de la darrera actualització: 04/26/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300