Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 2a edició de Blanes 12, que es farà del 17 al 19 de maig, ja compta amb 200 empreses i establiments adherits


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2013 03:19:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 2a edició de Blanes 12, que es farà del 17 al 19 de maig, ja compta amb 200 empreses i establiments adherits

L’acció promocional inclourà més de 50 activitats; l’adhesió de 100 comerços a la Shopping Night i 100 empreses d’allotjament, restauració, serveis i esbarjo amb ofertes complementàries

La regidora de Promoció de la Ciutat, Lara Torres; el president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Lluís Pascual; el president de l’Associació d’Hostaleria de Blanes (AHB), Enric Portas; i el president de l’Associació de Càmpings de Blanes, Josep Ametller, han presentat avui al migdia al Jardí Botànic Marimurtra la segona edició del Blanes 12.

Es tracta d’una acció promocional que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig amb l’objectiu de promocionar i posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural oferint productes, serveis, restauració i pernoctacions a preus molt atractius i descomptes especials. Blanes 12 està organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’ABBC i el suport de l’AHB.Després de l’èxit que va significar la primera edició, aquesta vegada Blanes 12 arriba encara amb més força, havent superat ja les excel·lents xifres assolides l’any passat, quan l’experiència va acaparar l’atenció de milers de blanencs i visitants. Per aconseguir-ho, l’Ajuntament ha demanat la col·laboració i implicació de diferents associacions, entitats, establiments, empreses i particulars que s’encarreguen d’organitzar activitats i esdeveniments que contribuiran a dinamitzar la vila durant els tres dies.

Al llarg del cap de setmana del 17 al 19 de maig està previst que es facin més de 50 activitats infantils, esportives, rutes turístiques, cabaret de circ, ioga, exhibicions de diverses disciplines esportives i artístiques, música en directe, balls, tallers ecològics, inflables, maquillatge i altres entreteniments, principalment a peu de carrer.

El tret de sortida de l’acció promocional es farà el divendres dia 17 a partir de les 8 del vespre amb una Shopping Night que compta amb una gran implicació del sector comercial. 100 establiments participen a la nit de compres que es farà fins a les 12 de la mitjanit oferint promocions i descomptes.

La circulació del carrer Ample es tancarà el divendres a partir de les 19’30 h per facilitar que el centre del municipi esdevingui una illa de vianants. En relació a l’any passat, s’ha ampliat la zona tallada al trànsit de vehicles, que abastarà fins a la plaça Solidaritat, així com el tram del carrer Raval Nord.La primera jornada del Blanes 12 es tancarà a les 12 i 12 minuts de la mitjanit amb un sorteig organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, que repartirà 5 lots de vals de compra valorats en 300 euros. Els números per participar al sorteig ja s’han començat a repartir als clients dels comerços adherits a la campanya.

L’activitat del Blanes 12 també haurà començat divendres a un total de 21 establiments d’allotjament (hotels, pensions, càmpings i apartaments) que s’han adherit a l’acció promocional i que enguany oferiran descomptes del 50% les nits del 17 i 18 de maig. Les reserves d’allotjament es podran començar a fer dijous vinent 9 de maig, a partir de les 12 del migdia.

Al llarg del cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, blanencs i visitants podran gaudir de menús de 12 € a diferents restaurants de Blanes, i a més hi hauran diferents promocions dissabte i diumenge en serveis de perruqueria i estètica i oferta complementària, ja que es compta amb la participació de 80 empreses i particulars. Així, a banda de poder fer àpats a diversos bars i restaurants amb menús i promocions, també hi haurà la possibilitat de poder viatjar en creuer des de Blanes fins a Tossa; visitar els dos jardins botànics del municipi (el Marimurtra i el Pinya de Rosa), així com Caves Mont-Ferrant; o bé fer sessions de submarinisme i paddle, entre d’altres.

Per facilitar l’aparcament dels vehicles, es compta amb la col·laboració del pàrking soterrat SABA del passeig de Mar, així com del de superfície del Club de Vela Blanes situat a la seva entrada d’accés. En total està previst repartir 850 vals de descompte (1 x persona que el vagi a demanar) al punt d’informació de l’esdeveniment vàlids per aparcar durant tot el cap de setmana: 600 són de SABA i descompten 1€/tiquet, mentre que la resta són de l’aparcament del CVB, que regala 1 hora gratuïta/tiquet. Igualment, l’Ajuntament habilitarà zones de pàrking properes al centre.Divendres s’instal·larà davant l’Ajuntament l’Estand d’Informació del Blanes 12, on es repartiran els vals de descompte per als dos aparcaments fins exhaurir existències i es donaran tots els detalls sobre les activitats, promocions, descomptes i atractius amb què compta l’esdeveniment. Els vals es continuaran repartint dissabte i diumenge a través de l’Oficina de Turisme de la plaça de Catalunya, on també hi haurà informació sobre Blanes 12 i es faran les reserves i inscripcions per algunes de les activitats que s’han organitzat.

Coincidint amb la presentació de la 2a edició del Blanes 12, des d’aquest dilluns 6 de maig s’ha posat en marxa la web www.blanes.cat/blanes12 on es recull tota la informació relacionada amb aquesta acció promocional. D’altra banda, també s’ha creat el hastag #blanes12 al Twitter i Instagram.

Data de realització: 05/06/2013 | Data de la darrera actualització: 05/13/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300