Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tret de Sortida del XXII Cicle de Concerts “Música a l’Esperança”.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/13/2013 11:20:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ermita_Esperanca2Tret de Sortida del XXII Cicle de Concerts “Música a l’Esperança”.

Enguany el cicle està format per quatre concerts, el primer dels quals va tenir lloc divendres passat amb ”Imma Ortiz Trio”, que va oferir una actuació amb tot tipus d’estils musicals.

Divendres passat a la nit va tenir lloc el tret de sortida d’una nova edició del cicle de concerts de Música a l’Esperança, que aquest 2013 ha arribat ja a la seva 22ena edició. La primera actuació va anar a càrrec d’”Imma Ortiz Trio”, que lidera aquesta cantant sensible, d’ampli registre i versatilitat, familiaritzada amb tot tipus d’estils musicals i especialitzada en imitacions en els més variats idiomes. Això ha permès a Imma Ortiz posar la seva veu i la seva imatge a multitud de gingles publicitaris(Cruz Campo, La Lechera, Nestlé, Viñasol, La Caixa, Danone, etc), així com col·laborar amb artistes tan diferents com Armando Manzanero, Moncho, Jennifer López o Pep Sala, entre d’altres.

Imma Ortiz va actuar divendres passat a Blanes acompanyada del guitarrista Vicente Martínez (que va substituir a darrera hora Jordi Bonell) així com del percussionista Angelo Manhenzane. Tots tres van configurar un concert de sons brillants i plens de vida, amb marcats trets ètnics i multiculturals.

Després d’aquest primer concert, divendres vinent el programa de la XXII edició seguirà amb l’actuació de “Les Síxters”, que presenta el seu espectacle “Ecléctiques”. Es tracta d’una actuació basada fonamentalment en l’especialitat d’aquest grup: la música a cappella amb les seves veus juganers i versàtils pràcticament despullades d’instrumentació, llevat de la participació d’un percussionista.

El següent espectacle, “Amore e Gelosia”, tindrà lloc el divendres 24 de maig, a càrrec de la soprano Maite Mer i la mezzosoprano Gina Reyner, acompanyades per Glòria Carcés a l’espineta i Domènech Surroca al violoncel. Per últim, el darrer concert del cicle que ens emplaçarà pel 31 de maig, anirà a càrrec d’Alfonso Villalonga, que ja va venir fa 10 anys al cicle de Música a l’Esperança. Si llavors va venir sol, en aquesta ocasió vindrà acompanyat del guitarrista Pau Figueres amb el pes del Premi Goya guanyat per la música de la pel·lícula Blancanieves a l’esquena.

El cicle de concerts està organitzat per l’Associació d’Amics de “Música a l’Esperança” i tindrà lloc tots els divendres d’aquest mes de maig a la mateixa hora, les 10 de la nit, amb entrades al preu de 10 euros.


http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2013-04-17-concert








Data de realització: 05/13/2013 | Data de la darrera actualització: 05/14/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300