Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 4.500 consultes a la web de Blanes 12 per conèixer les ofertes i les activitats que hi haurà


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/14/2013 01:09:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12BMés de 4.500 consultes a la web de Blanes 12 per conèixer les ofertes i les activitats que hi haurà

El nombre més elevat de consultes que s’han fet són de comerços, restauració i activitats programades. Encara queden places d’allotjament per omplir als 22 establiments que participen

Des que es va donar el tret de sortida per començar a fer difusió dels ingredients de la 2a edició del Blanes 12, la web www.blanes.cat/blanes12 on es recull tota la informació ha rebut més de 4.500 consultes. Per segon any consecutiu, Blanes 12 està organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i el suport de l’Associació d'Hostaleria de Blanes.

Les promocions dels establiments comercials, amb prop de 1.600 consultes, són les que han despertat un major interès entre el públic, sobretot en roba, complements, alimentació i calçat. En segon i tercer llocs se situen les 1.500 consultes que s’han fet a les promocions que ofereixen els locals de restauració, així com les 1.300 per conèixer les activitats programades durant els tres dies, de divendres a diumenge. Fins ara, les promocions dels establiments d’allotjament adherits a Blanes 12 han rebut més de 800 consultes, tot i que encara no es disposa de xifres definitives sobre les reserves realitzades.

Cartells Blanes 12 1Cartells Blanes 12 2 V2Cartells Blanes 12 3Cartells Blanes 12 5Cartells Blanes 12 6 V2Cartells Blanes 12 7 V2Cartells Blanes 12 8Cartells Blanes 12 10

200 empreses i establiments adherits i més de 50 activitats

Aquests dies també s’han posat a la venda les entrades per assistir a una de les més de 50 activitats que hi ha enguany al Blanes 12. Es tracta de l’actuació de Reugenio, que ofereix l’espectacle “Con todos mis respetos” al Teatre de Blanes el dissabte a les 22 h. Les entrades al preu de 12 € es poden adquirir de manera anticipada del 14 al 17 de maig de 18’30 a 20’30, així com dissabte de 20 a 22 h.

Igualment, tots els establiments, comerços i empreses que participen a la campanya, ja han penjat els cartells d’informació i difusió de l’activitat d’aquest proper cap de setmana. Al llarg del cap de setmana del 17 al 19 de maig es faran més de 50 activitats per a tots els gustos i edats.

El tret de sortida de l’acció promocional es farà el divendres dia 17 amb una Shopping Night que compta amb la participació de 100 establiments. La nit de compres s’allargarà fins a les 12 de la mitjanit oferint promocions i descomptes i, per facilitar que el centre del municipi esdevingui en illa de vianants, la circulació del carrer Ample es tancarà el divendres a partir de les 19’30 h.

La primera jornada del Blanes 12 es tancarà a les 12 i 12 minuts de la mitjanit amb un sorteig organitzat per l’ABBC, que repartirà 5 lots de vals de compra valorats en 300 euros. Els números per participar al sorteig ja s’han començat a repartir als clients dels comerços adherits a la campanya.

Al llarg del cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, blanencs i visitants podran gaudir de menús de 12 € a diferents restaurants de Blanes, i a més hi hauran diferents promocions dissabte i diumenge en serveis de perruqueria i estètica i oferta complementària, ja que es compta amb la participació de 80 empreses i particulars.

Per facilitar l’aparcament dels vehicles, es compta amb la col·laboració del pàrking soterrat SABA del passeig de Mar, així com del de superfície del Club de Vela Blanes situat a la seva entrada d’accés. En total està previst repartir 850 vals de descompte que se cediran gratuïtament.

Divendres s’instal·larà davant l’Ajuntament l’Estand d’Informació del Blanes 12, on es repartiran els vals de descompte pels aparcaments es donaran tots els detalls sobre l’esdeveniment. Els vals es continuaran repartint dissabte i diumenge a l’Oficina de Turisme de la plaça de Catalunya.

A banda de la web www.blanes.cat/blanes12 on es recull tota la informació relacionada amb aquesta acció promocional, també s’ha creat el hastag #blanes12 al Twitter i Instagram perquè tothom pugui compartir la seva experiència a l’acció promocional mitjançant el seu mòbil.


Data de realització: 05/14/2013 | Data de la darrera actualització: 05/14/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300