Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tret de sortida de Blanes 12 amb èxit de participació


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/19/2013
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12BTret de sortida de Blanes 12 amb èxit de participació

El primer dia de l’acció promocional que es va fer divendres els carrers del centre de Blanes es van omplir de gent. Encara queden per fer-se bona part de les més de 50 activitats programades en total per tot el cap de setmana

El tret de sortida de Blanes 12, que va tenir lloc ahir divendres amb la Shopping Night, va omplir de gent el centre del municipi per participar al primer dels tres dies que s’allargarà. L’objectiu de Blanes 12 és promocionar i reivindicar Blanes com a ciutat comercial, turística i cultural, oferint productes, serveis, ofertes i pernoctacions a preus molt atractius.

La segona edició de Blanes 12 està organitzada per l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i el suport de l’Associació d’Hostaleria de Blanes. També s’han implicat en l’acció promocional empreses i establiments, així com diferents entitats culturals, esportives i juvenils locals.

Ahir divendres, entre les 8 i les 10 del vespre l’afluència de gent al centre del municipi es va anar fent cada vegada més nombrosa per gaudir de tots els atractius amb què comptava la primera nit del Blanes 12. El principal reclam era la Shopping Night per adquirir productes de tot tipus gaudint d’una nit d’autèntic ambient de festa.

Les compres de nit les van poder fer als 100 comerços adherits enguany a l’experiència, que van obrir fins a les 12 de la mitjanit. Els més concorreguts van ser els de moda i complements. També hi havia establiments d’alimentació, bosses i complements, calçat, esports, joguines, llibreries, perfumeries, perruqueria i estètica, regals i botigues de llenceria, entre d’altres. Els descomptes anaven des del 12%, passant pel 25%, el 30% o inclús el 70% i el 80% en alguns comerços.

Alhora que blanencs i visitants gaudien dels descomptes i promocions que els oferien els establiments, diversos establiments van envair els carrers tallats al trànsit per amenitzar la nit amb música, balls i altres entreteniments. Així, hi va haver la oportunitat de poder sentir els temes del cantant blanenc Isaac Ulam –que aquest 2013 ha tret nou disc-, assistir a una nit de tango ballada i cantada, balls country o bé a un concert de música acústica, entre d’altres atractius.

On també es va registrar una gran afluència de públic va ser als restaurants adherits a Blanes 12, que fa dies que van tancar les reserves per beneficiar-se dels menús i promocions que, igualment, també tindran lloc durant tot el cap de setmana, generalment amb menús a 12 euros i altres promocions. Entre la trentena d’establiments de restauració que finalment s’han adherit hi ha tot tipus de cuina: italiana, grega, variada i mediterrània, entre d’altres.

La nit de compres es va allargar fins a les 12 i 12 minuts de la mitjanit, quan va tenir lloc un sorteig organitzat per l’ABBC, que va repartir 5 lots de vals de compra valorats en 300 euros. El lloc on es va fer el sorteig es va omplir amb prop d’un miler de persones, que van voler comprovar in situ si la sort les afavoria a través de les 11.000 butlletes repartides aquests darrers dies. Les butlletes guanyadores van anar a parar totes cinc a sengles dones: Anna Clopés, Ma Carmen Gibernau, Elisabeth Sanjuan, Raquel Gutiérrez i Aurora Mérida.

Al terme del sorteig va arribar el moment de fer balanç del primer dels tres dies del Blanes 12 d’enguany en què, finalment, la pluja no va fer acte de presència com s’havia anunciat als avanços meteorològics. La regidora de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, Lara Torres, va destacar: “La valoració és positiva perquè, tot i les previsions de pluja que hi ha hagut durant tota la setmana, la gent ha continuant responent. Hem tingut molta afluència de públic al Blanes 12 i crec que podem estar orgullosos tots de com ha anat després que ara, quan són quarts d’una de la matinada, fa hores que hauria d’estar plovent”.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Blanes Centre, Lluís Pascual, va remarcar : “Com no podia ser d’una altra manera, tot i que teníem factors en contra del temps i del moment, tot plegat ha anat molt bé. Està clar que la gent reacciona davant d’ofertes que generin estímuls. Cal que seguim treballant per consolidar una experiència que aglutina tots els sectors de Blanes que tenen potencial, que són molts”.

En l’àmbit dels establiments d’allotjament i restauració, la vicepresidenta de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, Anna Portas també va fer ahir un balanç global positiu, malgrat tot: “Aquest any s’han pogut atendre totes les peticions que hi ha hagut. No només perquè hi havia més establiments adherits que l’any passat, sinó perquè les previsions de temps ens han estat desfavorables tota la setmana i això ha provocat que el tant per cent de reserves hagi estat, en proporció, un pèl més fluix”.

Més de 50 activitats durant tres dies

L’acció promocional del Blanes 12 seguirà durant la resta del cap de setmana del 17 i 18 fins a sumar les més de 50 activitats programades. Es tracta d’esdeveniments per a tots els gustos i edats: inflables per a la canalla, una mostra de teatre, visites guiades per conèixer bocins d’història de la vila, un tast tradicional de faves i pèsols, tallers ecològics, maquillatge infantil, cercaviles... etc

També s’han ofert viatges en creuer des de Blanes fins a Tossa; visites als dos jardins botànics del municipi –el Marimurtra i el Pinya de Rosa-, així com a Caves Mont-Ferrant, sessions de bellesa i estètica, i diferents demostracions artístiques i esportives. La nit de dissabte l’activitat també inclou l’oportunitat d’assistir a l’actuació de Reugenio amb l’espectacle Con todos mis respetos al Teatre de Blanes.

Per facilitar l’aparcament dels vehicles, s’ha comptat amb la col·laboració del pàrking soterrat SABA del passeig de Mar, així com del de superfície del Club de Vela Blanes, que han cedit en total 850 vals de descompte que es van començar a repartir divendres. El seguiment de Blanes 12 es pot fer a través de la xarxa i dels mòbils amb el hastag #blanes12 al Twitter i Instagram.


Blanes 12 01Blanes 12 02Blanes 12 03Blanes 12 04Blanes 12 05Blanes 12 06Blanes 12 07Blanes 12 08Blanes 12 09Blanes 12 10Blanes 12 11Blanes 12 12Blanes 12 13Blanes 12 14Blanes 12 15Blanes 12 16Blanes 12 17Blanes 12 18Blanes 12 19Blanes 12 20Blanes 12 31Blanes 12 32






Data de realització: 05/18/2013 | Data de la darrera actualització: 05/21/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300