Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Crida per acollir un nen sahrauí aquest estiu a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2013 10:35:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Crida per acollir un nen sahrauí aquest estiu a Blanes.

L’entitat que cada any s’encarrega d’organitzar les “Vacances en pau” al municipi necessita trobar una família que vulgui acollir un nen a casa seva durant els mesos de juliol i agost.

El Col·lectiu de Famílies Acollidores d’Infants Sahrauís de Blanes ha fet una crida a la població en general per trobar una família que vulgui encarregar-se d’allotjar un nen a casa seva durant aquest estiu perquè pugui participar al programa Vacances en Pau que com cada any s’organitza al municipi.

Ja fa 15 anys que l’entitat blanenca s’encarrega d’organitzar les estades estiuenques d’aquests nens i nenes que habitualment viuen als campaments de refugiats de Tinduf, a Algèria, on va haver de traslladar-se el poble sahrauí després de ser expulsat de la seva pròpia terra.

Els únics requisits que es demana per poder acollir l’infant és que la família que l’allotgi a casa seva tingui ganes de participar en una experiència única i enriquidora, podent compartir junts els dos mesos d’estiu: juliol i agost. Enguany està previst que vinguin a Blanes 4 nenes i 3 nens.

L’infant pel qual s’està cercant una família acollidora complirà precisament els 11 anys durant la seva estada a Blanes, i enguany serà ja la cinquena vegada que vindrà al municipi, coneix els nostres costums i parla correctament el castellà.

Si algú està interessat o bé coneix algú que ho pugui estar, les dades de contacte de l’entitat són les següents :

Telèfons: 620 547 565 - 675 416 751

e-mail: blanes.sahara@gmail.com


Data de realització: 05/21/2013 | Data de la darrera actualització: 05/21/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300