Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull diumenge la XX Romeria Provincial conjunta amb Missa Rociera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/22/2013 10:31:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull diumenge la XX Romeria Provincial conjunta amb Missa Rociera

Com és tradicional, la celebració s’acollirà a l’esplanada del Vilar, i aplegarà la participació d’entitats d’arreu de les comarques gironines, algunes de les quals faran actuacions

La Casa de Andalucía de Blanes i la Coordinadora d’Entitats Culturals Andaluses de les Comarques de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, la FECAC i la Junta d’Andalusia, han organitzat la 20a edició de la Romeria Provincial conjunta amb Missa Rociera que es farà el diumenge 26 de maig a l’esplanada del Vilar.

La celebració s’encetarà ben d’hora, a les 8 del matí, amb la caminada que sortirà des de Ca la Guidó fins al Vilar acompanyada de carretons i cavalls. A 2/4 de 12 del migdia es farà la Missa Rociera i a les 2 de la tarda es distribuirà el conegut Potaje Rociero.

A partir de les 4 de la tarda serà quan arribarà el plat fort de la jornada, dalt l’escenari instal·lat a l’esplanada, on hi haurà les actuacions de diverses entitats arribades d’arreu de comarques gironines que participen a la romeria.

La vetllada s’encetarà amb l’actuació del Coro Bahía de Blanes de la Casa de Andalucía, seguits pel Duo Milana de La Bisbal; CC Sierra Norte de Viladecans; dos grups de Figueres i Palamós; CC Raíces de Andalucía de Viladecans; els poetes de Genil Elías Cruz Molina i Juan Cáliz Velasco; Las niñas de la Chamela; Abel acompanyat del grup Son de la Tribu; Evelin i les nenes Grupo del Alba; el grup de ball Sebas Rider; Las del Barrio; el grup de ball Duende de Ca la Guidó; i finalment l’actuació de Javier Ginés Pérez per tancar la festa. També vindran a passar el dia a Blanes, tot i que no participaran amb cap actuació, entitats d’Olot, Ripoll i Llençà.

Val a dir que el tancament de l’acte, previst pels volts de les 8 del vespre, es farà cantant de nou la Salve Rociera acompanyat de la baixada de la imatge de la Verge del Rocío del pedestal dalt del qual haurà presidit tota la celebració.


Cartell XX Romeria

Data de realització: 05/22/2013 | Data de la darrera actualització: 05/22/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300