Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Àrea d’Esports organitza una excursió a Colliure.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/27/2013 11:40:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)L’Àrea d’Esports organitza una excursió a Colliure.

La sortida, que es farà el 14 de juny, inclou una visita al castell de Colliure, a un antic far medieval i a d’altres atractius d’aquesta localitat de la Costa Blava francesa.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat una sortida que tindrà lloc el proper divendres 14 de juny per visitar la localitat francesa de Colliure, situada a tan sols 27 km de la frontera. La sortida s’ha organitzat com una activitat lúdica per conèixer un lloc excepcional i està oberta a la participació de tothom que estigui interessat en assistir-hi.

A Colliure, localitat de la Costa Blava francesa, s’hi arriba per una carretera de privilegiades vistes que compta amb tots els atractius mediterranis, així com amb elements exclusius que fan d’aquesta sortida una excursió prou interessant, ja que es tracta d’una vila plena d’encant.

Entre aquests atractius, cal destacar el castell de Colliure, que data del segle VII, així com un antic far medieval que avui forma part de l’església de Notre-Dame-des-Anges. També hi haurà temps per descobrir la petjada d’artistes reconeguts internacionalment, com Matisse i Derain, així com el naixement del fauvisme que va fer esdevenir la població en un important port comercial.

Per poder participar a la visita el preu per persona és de 30 €, que inclou també el dinar que es farà al Restaurant El Mirador de La Jonquera amb bufet lliure. La planificació de la jornada és la següent :

07’45 – Sortida des de la Plaça Catalunya

08’00 – Sortida des de la Ciutat Esportiva Blanes

11’00 – Visita a Colliure

14’30 - Dinar amb bufet lliure al Restaurant El Mirador de La Jonquera

18’30 - Arribada aproximada a la Ciutat Esportiva Blanes

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, al telèfon 972 352 322 o bé a través de la xarxa, a www.blanes.cat/esports. Les inscripcions es podran fer del 27 de maig fins l’11 de juny o fins omplir places i, en aquest sentit, l’activitat està previst que es realitzi amb un mínim de 35 inscrits i un màxim de 53.













Data de realització: 05/27/2013 | Data de la darrera actualització: 05/27/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300