Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tornada solidària a l’escola amb Creu Roja Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/28/2013 11:26:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tornada solidària a l’escola amb Creu Roja Blanes.

La campanya l’impulsen els voluntaris de Creu Roja Joventut amb l’objectiu de fer arribar material escolar a les famílies més desafavorides de cara a la tornada al col·legi el proper curs.

Els voluntaris de Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa han començat una campanya de recollida de fons econòmics per comprar material escolar i així donar suport a les famílies més desafavorides de cara a l’inici del propers curs escolar 2013-2014.

Amb aquest objectiu, dissabte passat a la tarda Creu Roja posar en marxa una parada de venda de pastissos i altres dolces temptacions casolanes a la cruïlla del passeig de Mar amb el carrer Ample per iniciar la recollida dels fons econòmics necessaris per comprar el material. Una quinzena de voluntaris de l’entitat es van encarregar tant de la confecció dels pastissos com de vendre’ls a tothom qui s’hi va acostar.

Començar un nou any escolar significa una gran despesa econòmica pels pares i mares dels alumnes a qui, quan rebin les notes dels seus fills el proper mes de juny, també se’ls lliurarà una llista del material escolar que hauran de comprar de cara al proper curs. A través de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, Creu Roja rebrà una llista d’aquest material escolar dels fills de les famílies més necessitades que no poden fer front a aquesta despesa i s’encarregaran de comprar-los-hi. Quan l’hagin adquirit, se’ls hi lliurarà a finals d’agost, abans que comenci el curs.

Els qui dissabte passat no van tenir la oportunitat de poder contribuir a la campanya comprant pastissos, magdalenes i altres exquisideses podran fer-ho properament, ja que està previst tornar posar en marxa una parada les properes setmanes. També es volen organitzar d’altres activitats per continuar recollint fons econòmics, tot i que encara s’han d’acabar de determinar quines i quan es faran.


Recollida Material Escolar Creu Roja 1Recollida Material Escolar Creu Roja 2Recollida Material Escolar Creu Roja 3Recollida Material Escolar Creu Roja 4Recollida Material Escolar Creu Roja 5Recollida Material Escolar Creu Roja 6Recollida Material Escolar Creu Roja 7Recollida Material Escolar Creu Roja 8Recollida Material Escolar Creu Roja 9Recollida Material Escolar Creu Roja 10

Data de realització: 05/28/2013 | Data de la darrera actualització: 05/28/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300