Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club Twirling Costa Brava acapara el Campionat de Catalunya.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/28/2013 05:55:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club Twirling Costa Brava acapara el Campionat de Catalunya.

La Ciutat Esportiva Blanes va ser l’escenari de la competició que va tenir lloc el cap de setmana passat, destacant les actuacions de diversos atletes que s’han proclamat Campions de Catalunya.

El cap de setmana del 25 i 26 de maig la Ciutat Esportiva Blanes va allotjar el Campionat de Catalunya, que va aplegar al municipi el bo i millor d’aquesta disciplina esportiva arreu del territori català. Organitzat pel Club Twriling Costa Brava i la Federació Catalana de Twirling, la competició ha estat molt ben valorada per l’entitat blanenca, que ha obtingut resultats molt satisfactoris.

El CT Costa Brava ha aconseguit pujar a podi en gairebé totes les categories en les que es van presentar exercicis. Entre els resultats més significatius cal destacar que l’esportista blanenca Paula Megía s’ha proclamat Campiona de Catalunya en la categoria individual juvenil. A més, la jove ha estat escollida pel comitè de jutges de la FECT com Atleta de l’Any del Club Costa Brava.

Per la seva banda, les atletes Paula Garcia i Laura Calderón s’han proclamat també Campiones de Catalunya en la categoria de parelles juvenils, idèntica posició assolida igualment pel Grup Júnior, Campió de Catalunya. Per últim, el Grup infantil també va pujar a podi, en aquest cas proclamant-se Sots-Campió de Catalunya.
Data de realització: 05/28/2013 | Data de la darrera actualització: 05/29/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300