Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

II Mercat d’Intercanvi diumenge a Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2013 07:30:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

II Mercat d’Intercanvi diumenge a Mas Enlaire

El mercat vol ser un espai de trobada on s’intercanviïn objectes a través del troc, sense utilitzar els diners, així com d’habilitats i serveis, la novetat d’aquesta nova edició

La plaça Onze de Setembre del barri de Mas Enlaire-Mercat allotjarà el proper diumenge 2 de juny, des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda, el segon Mercat d’Intercanvi dels tres que està previst que es facin durant aquest 2013 a Blanes. Després que la primera experiència es va allotjar el passat mes de març al barri de Mas Florit, aquest segon s’ubicarà a Mas Enlaire i el tercer es farà al barri de La Plantera.

El Mercat d’Intercanvi vol ser un espai de trobada on s’intercanviïn els objectes a través del troc, sense utilitzar els diners. La principal novetat de l’edició d’aquest diumenge serà que també es podran fer intercanvis d’habilitats, coneixements i serveis com un element més d’intercanvi. A partir de les 12 del migdia, juntament amb els intercanvis, també hi haurà tallers de samba i dansa del ventre, entre d’altres.

Qualsevol ciutadà pot participar al Mercat d’Intercanvi de manera gratuïta, i per reservar taula per exposar els objectes i cadires cal que ho faci a través del correu intercanvisblanes@hotmail.es. Promogut per la Plataforma de Dones Lliures del Maresme-La Selva i l’ACC Senzala de Capoeira i Dansa el mercat també compta amb el suport organitzatiu de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire-Mercat i l’Ajuntament de Blanes.

Data de realització: 05/29/2013 | Data de la darrera actualització: 05/30/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300