Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 600 persones han participat aquest cap de setmana al I Senior Sports Meeting a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2013 12:38:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 600 persones han participat aquest cap de setmana al I Senior Sports Meeting a Blanes.

La trobada internacional de veterans de l’esport s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes i al camp de futbol de Ca la Guidó i ha aplegat participants de l’estat espanyol i d’Europa.

Organitzat per l’empresa Senior Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, la primera edició del Senior Sports Meeting ha aplegat durant el primer cap de setmana de juny més de 600 persones, entre esportistes i acompanyants. El què es proposava ser aquest esdeveniment als seus participants és que fos un punt de trobada estatal i internacional de veterans que practiquen diferents disciplines esportives.

A Blanes l’esdeveniment s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva pel que fa a l’handbol, mentre que al camp municipal de gespa artificial de Ca la Guidó ha estat on hi ha hagut els partits de futbol. Altres disciplines esportives que també a inclòs el I Senior Sports Meeting seran atletisme, judo, pàdel i tennis.

Els participants provenien d’arreu de l’estat espanyol, i així com diversos grups d’esportistes veterans d’arreu d’Europa. Es tracta d’homes i dones que, depenent de la disciplina que es tracti, estan en una franja d’edat (més de 45 o 55 anys) que ja no està reglada a nivell de federacions esportives. Per això, aquest esdeveniment ha suposat una ocasió per seguir practicant l’esport a l’hora que han fet turisme coneixent en aquesta cas la Costa Brava.

Una de les primeres activitats que va tenir lloc a Blanes el matí de dissabte van ser dos partits de Futbol 11 al camp de futbol de Ca la Guidó. El primer encontre va enfrontat l’equip del Saint Michel Sport (França) –que vestia de negre- amb el FC Merino (Badalona) –que vestia amb equipament taronja-, que després va jugar contra el Ca la Guidó (Blanes). Paral·lelament, a la Ciutat Esportiva també van començar les competicions d’handbol a la pista verda.

L’Ajuntament de Blanes ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa organitzadora amb la voluntat de promocionar la vila i donar a conèixer encara més l’ús de les instal·lacions esportives del municipi, sobretot la Ciutat Esportiva. Un altre dels objectius que ha mogut el consistori blanenc a col· laborar en l’esdeveniment ha estat l’oportunitat de dinamitzar els sector econòmics del municipi com són l’allotjament, la restauració, el comerç i l’oci, entre d’altres.

Després que s’hagi celebrat aquesta primera experiència, la intenció és que, en funció de la valoració que es faci del resultat d’aquest any, es doni continuïtat al Senior Sports Meeting per celebrar properes edicions, ja que el conveni contempla que es pugui seguir renovant, almenys, fins al 2015.

Totes les federacions catalanes han animat als esportistes federats o no federats a gaudir del 1er Senior Sports Meeting, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya amb el departament de Benestar Social i Família i la Secretaria General de l’Esport, així com del Consell Superior d’Esports estatal.


Senior Sports Meeting 1Senior Sports Meeting 2Senior Sports Meeting 3Senior Sports Meeting 4Senior Sports Meeting 6Senior Sports Meeting 7Senior Sports Meeting 8


Data de realització: 06/03/2013 | Data de la darrera actualització: 06/03/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300