Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

XXXIX Trofeu Vila de Blanes Optimist Regata – V Carla de Bulgària Roses Beauty.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2013 01:08:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

XXXIX Trofeu Vila de Blanes Optimist Regata – V Carla de Bulgària Roses Beauty.

Durant el cap de setmana s’ha disputat en aigües de Blanes aquesta competició, on ha repetit com a guanyadora Vicky Ivailova, del Club Vela Blanes.

La 39a edició del Trofeu Vila de Blanes Optimist Regata – V Carla de Bulgària Roses Beauty s’ha disputat durant el primer cap de setmana del mes de juny, i s’han fet cinc de les sis proves previstes. Per segona edició consecutiva, la campiona absoluta ha estat la regatista del Club de Vela Balnes Vicky Ivailova, després que va estar liderant la competició durant gairebé totes les proves marcant 4 primeres posicions i una segona. En la seva categoria la van acompanyar dalt del podi Lucas Casaé, també del Club de Vela Blanes, i Pol Àvila, del CV Palamós.


Per als regatistes del Grup 3, aquesta prova era puntuable pel campionat de Catalunya. La classificació en aquest grup l’han encapçalat Pere Pericot (CV Palamós), Keylor Miranda (CN Cambrils) i Dani Cabré (CV Blanes).

El Trofeu Vila de Blanes Optimist Regata és la prova més antiga de Catalunya en la categoria Optimist i, tal i com ha destacat el president del Club de Vela Blanes, Amadeu Nualart: “Ha estat i és un punt de referència en la tasca de promoció de la vela i els valors que li van associats entre els joves esportistes del nostre país”.

L’al·licient afegit de la prova esportiva ha estat que aquesta és una de les regates que atreu més l’atenció del món rosa i del glamour gràcies al patrocini de la marca Roses Beauty, fundada per Carla Royo-Vilanova, princesa de Bulgària. La princesa ha estat al Club de Vela Blanes durant els dos dies de la competició i ha participat en la cerimònia de lliurament de premis al costat dels representants del Club de Vela Blanes; el delegat d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols; el regidor d’Esports a l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos; i el delegat de la Federació Catalana de Vela a Girona, Xavier Casorrant.Fotos: La Selva Comunica
Data de realització: 06/03/2013 | Data de la darrera actualització: 06/05/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300