Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

XXII Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils de comarques gironines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/04/2013 03:11:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

XXII Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils de comarques gironines

Uns 250 dansaires de diverses localitats gironines van participar dissabte en aquest esdeveniment que s’ha inclòs al cicle commemoratiu dels 50 anys de l’Esbart Joaquim Ruyra

Durant tot el cap de setmana, Blanes ha viscut amb intensitat l’activitat dansaire dels esbarts d’arreu de comarques gironines i de Catalunya a través de dos esdeveniments que s’hi han acollit. Dissabte es va celebrar la XXII Trobada d’Esbarts infantils i juvenils de les comarques gironines i diumenge la XXXIV Cloenda de la Roda d’Esbarts Catalònia amb dansaires de les mateixes edats.

Tots dos esdeveniments s’han completat amb diverses activitats que s’han allargat durant tot el cap de setmana. Dissabte la plaça dels Dies Feiners va acollir la trobada d’esbarts d’àmbit gironí, que va aplegar 9 agrupacions que provenien de Les Preses, Castelló d’Empúries, Cassà de la Selva, Figueres, Olot, Sant Feliu de Buixalleu, Palafrugell, Banyoles i l’amfitrió, el Joaquim Ruyra, de Blanes. En total, van participar-hi uns 250 dansaires.

Dissabte es van poder veure composicions com ara El Ball de la Cibada, el Ball de Dimonis, el Ball de la Bandera de les peces d’Alibnyana, la Polka del Mont, els Cascavells de Cardona o bé el General Bum-Bum, entre d’altres.

La jornada del dissabte es va completar amb un espectacle d’animació infantil a càrrec de Jaume Barri, un sopar popular, un concert de nit amb La Banda Bandarra i un fi de festa amb Lapao Sound System.


Data de realització: 06/04/2013 | Data de la darrera actualització: 06/05/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300