Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 1.000 jugadors catalans participaran a la trobada final del PDP de la Federació Catalana de Bàsquet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2013 08:06:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop de 1.000 jugadors catalans participaran a la trobada final del PDP de la Federació Catalana de Bàsquet

La Ciutat Esportiva Blanes serà la seu diumenge vinent, 9 de juny, de la darrera cita del PDP, el Programa de Detecció i Perfeccionament d’aquesta temporada 2012-13

La Trobada Final que es farà el proper diumenge 9 de juny a la Ciutat Esportiva està organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, i aplegarà prop de 1.000 nens i nenes dels anys 2002 i 2001 (minis de primer i segon any) del PDP, és a dir, el Programa de Detecció i Perfeccionament de la FCBQ.

El PDP és un programa que compta una trentena de centres repartits arreu de Catalunya que es du a terme al llarg de tot l’any. Setmanalment, els integrants de cada centre realitzen una sessió d’entrenament i durant la temporada participen a les trobades que es fan periòdicament. En aquest sentit, la que tindrà lloc a Blanes serà la darrera d’aquesta temporada 2012-2013.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb la disputa dels primers partits que es jugaran simultàniament en un total d’11 pistes de la Ciutat Esportiva Blanes en les dues categories masculina i femenina. A les 12 del migdia hi haurà una breu pausa en la competició perquè tingui lloc l’acte institucional que presidiran l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, acompanyats del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos. Serà també al migdia quan es farà la tradicional foto de família amb tots els participants.

Al llarg de tota la jornada està previst que es disputin un total de 66 partits, que finalitzaran pels volts de quarts de 4 de la tarda. Durant aquesta trobada, els jugadors i jugadores integrants dels diferents centres PDP de la Federació a tot Catalunya tindran l'oportunitat de continuar desenvolupant el treball realitzat a cada centre amb la disputa de diferents partits entre els diversos centres.

Val a dir en aquest darrer sentit que el Programa de Detecció i Perfeccionament de la FCBQ es farà enguany coincidint amb la tercera Trobada a Finals de Temporada, una activitat que mourà a l’equipament esportiu blanenc més de 3.000 persones d’arreu de Catalunya entre jugadores i jugadores (nens i nenes d’11 i 12 anys), entrenadors, àrbitres, col·laboradors, pares i familiars.

Això és perquè la Federació Catalana de Basquetbol està constituïda actualment per gairebé 500 entitats, entre les quals també s’hi compta el Club Bàsquet Blanes, una entitat blanenca que l’any 2008 va complir el mig segle de vida. Precisament arran d’aquesta commemoració, al 2009 Blanes va ser declarada Ciutat del Bàsquet Català, un esdeveniment que va propiciar diverses activitats lúdico-esportives al llarg de tot aquell any.Foto: Marc Llach
Data de realització: 06/05/2013 | Data de la darrera actualització: 06/10/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300