Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Mas Enlaire bull d’activitats aquests dies.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/06/2013 01:19:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Mas Enlaire bull d’activitats aquests dies.

El dissabte 8 de juny organitza el II Concurs de Bonsais, un concert i activitats per a la canalla després que el passat diumenge va acollir el III Mercat d’Intercanvis.

Llibres, electrodomèstics, roba, mobles, CDs, Vídeos.... això i molt més és el què es va oferir el passat diumenge, coincidint amb el primer cap de setmana de juny, al tercer mercat d’intercanvi de Blanes d’aquest 2013. Després que el segon es va fer a Mas Florit el passat mes de març, aquesta tercera edició d’enguany ha estat el barri de Mas Enlaire-Mercat qui ha allotjat l’experiència que, una vegada més, va ser un espai de trobada on s’intercanviaven objectes a través del troc, sense utilitzar els diners.

Promogut per la Plataforma de Dones Lliures del Maresme la Selva i l’Associació Centre Cultural Senzala de Capoeira així com, en aquest cas, per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire amb el suport de l’Ajuntament, la idea de dur-lo a aquest barri la va trobar prou positiva la nova junta de l’entitat veïnal, que ara presideix José Miguel Gallego.

Segons el president de l’associació de veïns de Mas Enlaire-Mercat, després de veure la bona resposta que va tenir l’experiència que ja s’ha fet a La Plantera l’any passat i enguany a Mas Florit, van pensar que estaria bé fer-lo també en aquest veïnat. Una de les novetats que hi ha hagut al mercat que s’ha fet aquí ha estat que, per primera vegada, també s’han ofert serveis, coneixements i habilitats, no tan sols objectes.

II Concurs de Bonsais, activitats infantils i concert de Tapeo Sound System

Seguint l’objectiu de dinamitzar el barri, la nova junta ha organitzat de cara al proper dissabte 8 de juny diverses activitats que, de nou, s’allotjaran a la plaça 11 de setembre. Durant tot el dia hi haurà la segona edició del concurs i exposició de bonsais a l’aire lliure, així com una carpa de Ràdio Blanes des de la qual s’oferiran diversos programes en directe.

A la tarda hi haurà castells inflables i una xocolatada per a la canalla i a la nit un concert amb el grup Tapeo Sound System. Pel que fa al proper mercat d’intercanvi que es farà a Blanes, que arribarà ja a la seva quarta edició, ens emplaçarà al barri de La Plantera de cara al setembre.

Mercat d'Intercanvi Mas Enlaire 1Mercat d'Intercanvi Mas Enlaire 2Mercat d'Intercanvi Mas Enlaire 3Mercat d'Intercanvi Mas Enlaire 4Mercat d'Intercanvi Mas Enlaire 5Data de realització: 06/06/2013 | Data de la darrera actualització: 06/06/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300