Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Efectius de la Policia Local de Blanes i de Bombers rescaten sa i estalvi un noi que havia quedat atrapat a unes roques


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2013 09:00:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Efectius de la Policia Local de Blanes i de Bombers rescaten sa i estalvi un noi que havia quedat atrapat a unes roques

Els fets han tingut lloc al tram final del passeig de S’Abanell, a la zona dels càmpings. Tot i l’espectacularitat de l’operatiu, que ha mobilitzat nombrosos efectius, el noi no ha patit cap ferida greu

Un jove ha estat rescatat avui dissabte a Blanes sa i estalvi després que s’ha activat un nombrós operatiu d’emergència que s’ha allargat durant unes dues hores. Els fets han passat aquesta tarda, als rocalls que hi ha a la platja del tram final del Passeig de S’Abanell, a la zona de càmpings de la població.A les 17’45 h la Policia Local de Blanes ha rebut una trucada que s’ha fet des del Càmping Bellaterra, alertant que un jove havia quedat atrapat als rocalls de reforç que hi ha a la platja de s’Abanell i, immediatament, s’ha activat tot el protocol d’emergència. L’operatiu ha mobilitzat 3 camions dels Bombers de la Generalitat (2 del parc de Lloret i 1 d’Hostalric), 10 agents de la Policia Local, 2 ambulàncies del SEM, efectius dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter dels Bombers que, finalment, no ha estat necessari que intervingués.El jove -José Manuel R.V., de 16 anys i veí de Blanes-, ha quedat atrapat quan se li ha caigut l’encenedor i l’ha anat a buscar sota la roca on havia anat a parar: ha entrat per un forat que hi havia i quan ha volgut sortir per un altre extrem, s’ha quedat atrapat sense poder anar ni cap endavant ni cap endarrere. A més, tant una de les cames com el coll li han quedat doblegats, de manera que no podia sortir del lloc on havia quedat atrapat pels seus propis mitjans sense fer-se mal.Després que inicialment els agents de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat han intentat rescatar el jove amb els mitjans de què disposaven i han vist que no era possible fer-ho amb seguretat, s’ha requerit la presència d’un camió amb ploma. Ha estat amb el seu ajut que s’ha pogut aixecar la pedra, que pesava uns 200 kg., i alliberar el jove, que ha estat atès pels sanitaris que s’han desplaçat al lloc dels fets.


Tot i que el noi no presentava cap ferida greu, l’ambulància l’ha traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes per fer-li una revisió a fons. L’operatiu de rescat s’ha donat per conclòs pels volts de les 20’00 h, quan totes les dotacions d’emergència s’han anat retirant del lloc dels fets, així com el gran nombre de públic que s’hi ha congregat per seguir les evolucions de l’operatiu.

Data de realització: 06/08/2013 | Data de la darrera actualització: 06/12/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300