Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 3.000 persones participen a la trobada final del PDP de la Federació Catalana de Bàsquet.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2013 01:20:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 3.000 persones participen a la trobada final del PDP de la Federació Catalana de Bàsquet.

La Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat aquest diumenge 9 de juny la darrera cita del Programa de Detecció i Perfeccionament d’aquest 2012-13, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes.

La Trobada Final PDP (Programa de Detecció i Perfeccionament) ha aplegat a la Ciutat Esportiva Blanes més de 3.000 persones d’arreu de Catalunya, entre jugadors i jugadores (nens i nenes d’11 a 12 anys), entrenadors, àrbitres, col·laboradors, personal tècnic, pares i familiars que omplien les grades de la pista verda de l’equipament esportiu blanenc. Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, l’esdeveniment va reunir prop de 1.000 nens i nenes dels anys 2002 i 2001 (minis de primer i segon any).

La jornada es va iniciar a les 9 del matí amb la disputa dels primers partits, i a les 12 del migdia es va celebrar l’acte institucional acompanyat de la tradicional foto de grup de tots els participants. Van encapçalar l’acte oficial l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos; i el president del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol, Xavier Valls, entre d’altres autoritats.

Després de donar la benvinguda a la vila de Blanes a tots els participants i acompanyants de la jornada del PDP, Josep Marigó va recordar que aquest municipi compta amb una llarga tradició lligada a aquesta disciplina esportiva, fent menció especial del Club Bàsquet Blanes, que l’any 2008 va complir el mig segle de vida i que, precisament arran d’aquesta commemoració, l’any següent Blanes va ser declarada Ciutat del Bàsquet Català. L’acte institucional es va tancar amb l’entrega de sengles litografies de record que va lliurar el president de la Federació tant a l’alcalde de Blanes com al regidor d’Esports i a la cap de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Al llarg de tota la jornada es van disputar 66 partits, que van finalitzar pels volts de quarts de 4 de la tarda. Durant aquesta trobada, els jugadors i jugadores integrants dels diferents centres PDP de la Federació a tot Catalunya van tenir l'oportunitat de continuar desenvolupant el treball realitzat a cada centre amb la disputa de diferents partits entre els diversos centres. L’esdeveniment també va comptar amb Blue Planet, empresa especialitzada en el subministrament d’aigua, com a proveïdor oficial.

La Trobada Final del PDP s’allotjarà de nou a la Ciutat Esportiva Blanes almenys els dos propers anys del 2014 i 2015 arran del conveni signat entre l’Ajuntament i la Federació Catalana de Basquetbol.

PDP 00PDP 01PDP 02PDP 03PDP 04PDP 05PDP 06PDP 07PDP 08PDP 09PDP 10PDP 11PDP 12PDP 13PDP 14PDP 15PDP 16

Data de realització: 06/10/2013 | Data de la darrera actualització: 06/10/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300