Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 700 motards participen a Blanes al 5è aniversari de l’entitat blanenca Coraceros Moto Club.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/12/2013 01:07:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 700 motards participen a Blanes al 5è aniversari de l’entitat blanenca Coraceros Moto Club.

La concentració motera es va fer diumenge a la Ciutat Esportiva i va reunir participants vinguts d’arreu de Catalunya, l’Estat Espanyol i el centre d’Europa.

La Ciutat Esportiva Blanes va acollir diumenge passat una concentració motera per celebrar el cinquè aniversari de l’entitat blanenca Coraceros Moto Club, que va fer d’amfitriona de la gran quantitat d’amics i amigues amb què ja compta després d’aquests anys de trajectòria. La concentració va reunir unes 350 motos que competien quant a l’espectacularitat i rugir de motors que solen tenir aquestes màquines de carretera.

En total, la trobada va aplegar més de 700 persones, que es van reunir a l’exterior de l’equipament esportiu per viure més intensament la celebració. Allí els participants podien triar entre visitar un mercat amb parades de productes relacionats amb el món motard (samarretes, jaquetes de pell, cascs i altres materials), o bé entretenir la gana primer amb un esmorzar a base de carn a la brasa i després, a l’hora de dinar, amb una paella per a 200 persones.

Tot plegat amenitzat per la música en viu que va anar a càrrec principalment de dos grups: els Errant Knights, que venien des de Figueres, i els Franky Box, que ho feien des de Cardedeu. La trobada que es va fer a Blanes va reunir participants procedents d’arreu de Catalunya, l’Estat Espanyol i el centre d’Europa. Es tracta d’un gran grup d’amics que s’han anat coneixent al llarg dels anys i que valoren molt l’amistat que han refermat des de llavors.

L’entitat Coraceros Moto Club de Blanes té com a colors que la representen el guant d’una armadura medieval que fa al·lusió al seu nom. Això és perquè els cuirassers eren genets armats amb sabre i protegits per cuirasses i casc de ferro que formaven un cos de cavalleria pesada, i que va aparèixer a Europa en el darrer terç del segle XV. Habitualment el què solen els socis de l’entitat fer és quedar els caps de setmana i festius i fer sortides arreu del territori: ha estat així que han anat coneixent d’altres persones que, com ells, han fet d’aquesta afició molt més que això.

QLL_9450QLL_9457QLL_9458QLL_9459QLL_9520QLL_9522QLL_9523QLL_9524QLL_9525QLL_9531QLL_9533QLL_9534QLL_9535

Data de realització: 06/12/2013 | Data de la darrera actualització: 06/14/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300