Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Finalitza la 1a edició del Curs mirART a la Biblioteca.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/12/2013 11:01:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Finalitza la 1a edició del Curs mirART a la Biblioteca.

Els curs d’història de l’art ha estat una nova i exitosa experiència que ha impartit gratuïtament Àngela Sagrega, ex-professora de l’IES Sa Palomera, durant els sis primers mesos de l’any.

Aquesta setmana s’ha fet a la Biblioteca Comarcal la darrera sessió de mirART, un curs bàsic d’iniciació a la història de l’art, que ha estat impartint la professora blanenca Àngela Sagrera en aquest equipament cultural de gener a juny. Sagrera, professora jubilada de l’IES Sa Palomera, ho ha fet de manera altruista amb un objectiu: que la gent que assistís a les seves classes aprengués a entendre i, per afegit, a estimar l’art en les seves diferents manifestacions.

El curs, que s’ha ofert da manera gratuïta, s’ha impartit en classes setmanals tots els dilluns al matí i també ha comptat amb una aula virtual. Tant els 22 alumnes participants com la professora i el personal de la Biblioteca Comarcal han fet una valoració molt positiva de l’experiència, que s’emmarca en l’àmbit d’aquest equipament cultural com a espai de formació.

De fet, l’èxit d’aquest curs ha sorprès fins i tot els mateixos organitzadors, ja que quan es va donar a conèixer les places limitades aviat van estar cobertes i es va haver de fer inclús una llista d’espera amb 11 alumnes que esperaven poder assistir-hi. El temari ha abastat des de les civilitzacions més antigues i Grècia fins arribar a les diferents manifestacions de l’art contemporani. En principi, Àngela Sagrera es va proposar cobrir 16 temes a través de les sessions setmanals previstes inicialment pels sis primers mesos de l’any, coincidint amb el curs escolar.

L’èxit d’aquesta primera experiència ja ha suposat que se’n convoqui una segona edició. En aquest sentit, mirART es posarà en marxa coincidint amb el nou curs acadèmic i les inscripcions s’obriran a la Biblioteca Comarcal a partir del proper mes d’agost.Data de realització: 06/12/2013 | Data de la darrera actualització: 06/12/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300