Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació d’Ardalenys de Blanes recapta 1.700 litres de llet per Càritas.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2013 01:02:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació d’Ardalenys de Blanes recapta 1.700 litres de llet per Càritas.

L’aliment s’ha pogut comprar a través de la recaptació recollida a través de sengles espectacles que han fusionat poesia de Bolaño i Espriu amb música flamenca al Teatre i al Centre Catòlic.

L’Associació Andalusa d’Ardelenys i Amics d’Ardales de Blanes va organitzar el passat cap de setmana dos espectacles que proposaven una fusió prou interessant. Per un costat, les poesies de Roberto Bolaño i Salvador Espriu, i per l’altre la música i el cant flamencs.

La recaptació dels dos espectacles s’ha destinat per comprar llet per Càritas Blanes i, en aquest sentit, val a dir que s’han pogut destinar finalment 1.700 litres de llet: 1.200 es van recollir amb la venda d’entrades de l’actuació que es va fer dissabte al Teatre i els 500 litres restants a la que es va fer diumenge al Centre Catòlic.

L’espectacle que es va oferir dissabte a la nit al Teatre va anar a càrrec de Salvador Roca, que va recitar poesies de Roberto Bolaño, acompanyat pel cantant Juan Francisco Ríos i el guitarrista Alberto Torres, que van interpretar diversos temes de música flamenca. Inclòs al programa d’activitats Bolaño a Blanes que s’ha organitzat al municipi coincidint amb el 10è aniversari de la mort de l’escriptor, l’espectacle va aplegar al Teatre més de 300 persones de públic.

D’altra banda, l’endemà diumenge a la tarda, l’auditori del Centre Catòlic va allotjar un espectacle de característiques similars. En aquest cas, Juan Francisco Ríos i Alberto Torres van acompanyar Salvador Roca en un recital de poesies de Salvador Espriu, de qui enguany es commemora els 100 anys del naixement de l’escriptor. En aquest cas, l’actuació també va omplir bona part de l’aforament d’aquest recinte més reduït.

Després d’aquest intens cap de setmana, l’Associació d’Ardalenys i Amics d’Ardales de Blanes ja està immers en la organització de les activitats que tindran lloc pels volts del 8 setembre, en motiu de la patrona de la seva localitat d’orígen, la verge de Villaverde. Aquest proper mes de setembre l’entitat blanenca també té previst organitzar una sortida per visitar el Parlament de Catalunya, el Poble Espanyol i el Parc Güell.

Recollida d’Aliments per Càritas a la Confraria de Pescadors

Per últim, val a dir que durant aquests dies la Confraria de Pescadors de Blanes també està fent una recapta d’aliments destinats igualment per Càritas. La recollida es farà fins el proper 28 de juny i qui vulgui col·laborar-hi ho pot fer duent la seva aportació a la llotja o a l’oficina del port, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h.

Espectacle 1Espectacle 2Espectacle 3Espectacle 4Espectacle 5Data de realització: 06/18/2013 | Data de la darrera actualització: 06/20/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300