Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Julieta Venegas, Earth Wind & Fire Experience, Bonnie Tyler i Boney M, al II Costa Music Festival.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/19/2013 10:09:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Julieta Venegas, Earth Wind & Fire Experience, Bonnie Tyler i Boney M, al II Costa Music Festival.

Enguany el festival de Lloret s’amplia a Blanes i Tossa, i inclourà també les actuacions de Fundación Tony Manero, Elena Gadel i Pastora, entre d’altres artistes i grups.

La segona edició del Costa Music Festival ha ampliat enguany horitzons i, després que l’any passat es va restringir a Lloret de Mar, aquest 2013 també inclourà actuacions a Blanes i Tossa de Mar. El festival de música inclourà sis concerts, tres dels quals seran de gran format, amb més d’un artista, i presenta un cartell amb estrelles del món del a cançó de renom internacional.

El tret de sortida es donarà el 13 de juliol, amb l’actuació que oferirà La Locomotora Negra a l’Ermita de Santa Cristina de Lloret. La següent cita del calendari del festival serà precisament la que tindrà lloc a Blanes, més concretament al Jardí Botànic Marimurtra, on actuarà la cantant i actriu Elena Gadel presentant el seu primer llarga durada en solidari: De Madera. Les actuacions de juliol es tancaran el dia 27 amb l’actuació de Blaumut a l’Església de Vila Vella de Tossa de Mar.

El plat fort del Costa Music Festival arribarà a l’agost amb tres concerts que s’allotjaran a les pistes d’atletisme de Lloret. El més destacat s’ha programat el 4 d’agost: amb més de deu milions de discos venuts i un Premi Grammy, la mexicana Julieta Venegas presentarà el seu darrer treball Los Momentos. El triple concert comptarà també per un costat amb la mítica veu ronca de Bonnie Tyler –que oferirà el què, de moment, és el seu únic concert previst per aquest estiu a tot l’Estat- i per l’altre amb el grup Pastora, que presenta el seu nou disc Una altra galàxia cantant íntegrament en català.

Dues altres cites destacades del II Costa Music Festival seran les que obrin el calendari del mes d’agost: el dia 2 serà el moment del doble concert amb la Fundación Tony Manero i la mítica banda dels anys 70 Boney M, encapçalada per la veu de Liz Mitchell, la seva cantant original.

Per la seva banda, el dia 3 d’agost hi haurà un altre doble concert que compta com autèntic plat fort amb Earth, Wind anb Fire Experience, que en aquest cas lidera el guitarrista original d’aquest reconegut grup de culte: Al McKay. Els acompanyaran dalt l’escenari The Excitements, una nova formació barcelonina que recupera el so clàssic del rhythm-anb-blues i el soul.

Els preus de les entrades van dels 15€ als 40€ i hi ha descomptes del 50% per als aturats. D’altra banda, val a dir que el 10% de la recaptació dels concerts es destinarà al banc dels aliments. El pressupost d’aquesta segona edició del festival és de 500.000 euros, una mica menys que l’any passat.

Més informació: http://www.costamusicfestival.comBonnie Tyler
Earth, Wind and Fire Experience
Elena Gadel
Julieta Venegas
Liz Mitchell feat Boney
Data de realització: 06/19/2013 | Data de la darrera actualització: 06/21/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300