Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Agents de la Policia Local de Blanes fan classes de rus.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/19/2013 12:09:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Agents de la Policia Local de Blanes fan classes de rus.

Els cursos els fan agents de diferents cossos policials i estan promoguts per la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de diverses institucions i gremis del sector de l’hostaleria

Un total de 10 agents de la Policia Local de Blanes, juntament amb els d’altres cossos policials gironins, van iniciar ahir els primers cursos per tenir nocions bàsiques tant de l’idioma rus com de la cultura i costums d’aquest territori. Els cursos estan promoguts per la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de la Policia i l’Agència Catalana de Turisme, i també compten amb la col·laboració de diverses associacions d’hostaleria d’arreu de Catalunya.Més concretament, els cursos s’imparteixen a una setantena d’agents de la policia local i mossos d’esquadra de Blanes, Lloret i Tossa, Salou, Cambrils, i també està previst que la setmana vinent els facin efectius de la guàrdia urbana de Barcelona. L’objectiu d’aquestes classes, que s’han organitzat per primera vegada, és facilitar als agents d’aquests cossos policials les principals nocions que els permeti atendre en primera instància les peticions bàsiques dels turistes russos mitjançant un vocabulari elemental.

Segons dades de la Generalitat, l’any passat més de 750.000 turistes russos van estiuejar arreu de Catalunya, un 50% més que l’any 2011. Aquesta xifra, segons l’administració catalana, s’espera que enguany pugui augmentar fins al milió de viatgers procedents de Rússia. En aquest sentit, un dels arguments que ha impulsat a organitzar aquestes classes és que, en general, el rus és un tipus de turista que no té gaire coneixement d’altres idiomes com l’anglès però, en canvi, agraeix molt i valora positivament l’atenció en la seva pròpia llengua.


Data de realització: 06/19/2013 | Data de la darrera actualització: 06/20/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300