Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local tanca el Curs de Mobilitat Segura lliurant cinc bicicletes per a alumnes de primària.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2013 12:45:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local tanca el Curs de Mobilitat Segura lliurant cinc bicicletes per a alumnes de primària.

Les bicicletes han estat cedides gratuïtament per l’empresa Saba, com a col·laboració amb la tasca que està duent a terme el cos de seguretat arreu dels col·legis de primària d’arreu del municipi.

La Policia Local de Blanes ha lliurat a cinc alumnes de primària del municipi sengles bicicletes Mountain Bike com a cloenda del Curs de Mobilitat Segura que ha estat impartint coincidint amb el curs acadèmic que tot just es tanca aquesta penúltima setmana de juny. Les bicicletes, així com els cascs de seguretat per conduir-les, han estat cedides gratuïtament per l’empresa SABA, que ha volgut col·laborar així amb la tasca que des de fa 21 anys està duent a terme aquest cos de seguretat municipal.

A l’hora de decidir quin dels 500 alumnes que ha tingut enguany el curs era premiat amb aquests obsequis, els instructors del Curs de Mobilitat Segura –Josep Algar i Juan B. Pérez- van efectuar un sorteig que va tenir dues fases. En primer lloc es van escollir mitjançant paperetes quins dels nou centres escolars públics i privats on han estat impartint les classes s’enduria el premi. Un cop destriats els col·legis, van fer el sorteig amb les paperetes de tots els alumnes dels cinc centres escolars escollits.

Els cinc alumnes de cinquè de primària que finalment han rebut la bicicleta i el casc estudien als següents centres escolars: Escola Carles Faust, Escola Napoleó Soliva, Escola Sa Forcanera, Escola Quatre Vents i Escola Pinya de Rosa.

El Curs de Mobilitat Segura ha comptat primer amb 8 hores de teòrica a les respectives aules dels centres escolars i després s’han fet les pràctiques amb sortides en bicicleta i una sessió amb conducció de karts al circuit tancat que està situat als afores de Blanes, al costat de l’estació de tren.

Data de realització: 06/20/2013 | Data de la darrera actualització: 06/20/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300