Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La cantant Lucrecia participarÓ a la 11a Festa dels Contes de Sant Joan.


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 06/21/2013 10:03:10 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

La cantant Lucrecia participarÓ a la 11a Festa dels Contes de Sant Joan.

Per segon any consecutiu la festa adrešada a nens petits i grans s’emplašarÓ al jardÝ botÓnic Pinya de Rosa, on diversos voluntaris i voluntÓries explicaran contes

Dilluns vinent, festa de Sant Joan, puntual a la cita des de fa poc mÚs d’una dŔcada Blanes acull una activitat que tÚ com a protagonistes els nens petits i grans. Es tracta de la Festa dels Contes de Sant Joan, que enguany ha arribat ja a la seva 11a ediciˇ precedida pels 10 anys d’Ŕxit amb quŔ s’ha anat celebrant any rere any.

Organitzada per la Fundaciˇ Amics Joan Petit-Nens amb CÓncer, comptant amb la colĚlaboraciˇ de la Parr˛quia Santa Maria i l’Ajuntament de Blanes –aixÝ com de diverses empreses, particulars i entitats-, la festa s’emplašarÓ per segon any consecutiu al JardÝ Tropical Pinya de Rosa a partir de 2/4 de 7 de la tarda, i s’allargarÓ fins a les 8 del vespre.

Els grans protagonistes de la festa seran els contes, tant clÓssics com adaptats, tost ells explicats per rondallaires blanencs i convidats especials. En aquest sentit, enguany una de les convidades mÚs esperades Ús la coneguda cantant cubana Lucrecia, popular no tan sols per les seves canšons, sinˇ sobretot entre la canalla perquŔ va participar del 2003 al 2009 al programa infantil Los Lunnis a RTVE.

Tampoc no faltaran a la seva cita els voluntaris i voluntÓries de Blanes que ja fa anys que participen a la festa, aixÝ com d’altres que s’hi ha incorporat recentment. AixÝ, estÓ prevista l’assistŔncia de MercŔ DomeŔnech, Pep Rams, Carme Vera, Jaume Pujol i mossŔn Enric Roura.

Per poder facilitar l’accÚs fins el JardÝ BotÓnic Pinya de Rosa estÓ previst que hi hagi un servei d’Autobusos-Jardinera que sortiran tant des de Blanes com des de Lloret. El servei de Blanes sortirÓ des de la plaša Catalunya amb parada a la zona del Port fins arribar al jardÝ botÓnic Pinya de Rosa cada mitja hora amb anada i tornada fins les 20’30 h. Val a dir que el preu del bitllet serÓ de 2’25 euros, la meitat del quŔ Ús habitual, ja que l’empresa de transports PanorÓmic Blanes -responsable dels tradicionals autobusos-jardinera- colĚlabora tambÚ en l’organitzaciˇ d’aquesta festa.

DesprÚs de la sessiˇ de contes, la festa continuarÓ amb un berenar per a tothom amb la tradicional coca de Sant Joan –cedida gratu´tament per la Pastisseria Orench de Blanes-, refrescos, gelats i obsequis cedits per diverses entitats colĚlaboradores.


Data de realitzaciˇ: 06/21/2013 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 06/21/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300