Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebrarà una Revetlla Popular de Sant Joan amb 11 entitats blanenques.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2013 11:42:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebrarà una Revetlla Popular de Sant Joan amb 11 entitats blanenques.

La 1a Escalada de Sant Joan a peu, l’encesa d’una Estelada d’Espelmes, un espectacle de foc, tallers, un sopar popular i les actuacions de Komplot i Paràsits seran alguns dels atractius de la nit.

La celebració de la revetlla de Sant Joan es viurà enguany a Blanes amb més intensitat, ja que aplegarà la feina d’11 entitats blanenques que han organitzat i col·laborat en la preparació de diverses activitats perquè la nit més curta de l’any sigui també més popular que mai. Organitzada per Acció Cultural Es Viver, la Colla de Diables Sa Forcanera, el Grup Fondistes Blanes i l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, l’escenari del Banc dels Músics serà l’indret a l’entorn del qual s’aniran succeint els diferents ingredients de la revetlla popular des de la tarda fins a la matinada.Les activitats s’encetaran a les 6 de la tarda, amb una xocolatada popular a càrrec de l’Associació Amics de la Cultura Asiàtica, mentre que a un quart de 7 serà el moment en que els nens i nenes puguin fer un tast de contes infantils de la Festa dels Contes de Sant Joan amb la Fundació Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer.

A dos quarts de 7 hi haurà tres activitats simultànies: dues d’elles són sengles tallers i l’altra és una de les principals novetats de la revetlla d’enguany a Blanes. Es tracta de la 1a Escalada a Sant Joan que es farà per les escales que condueixen al cim d’aquesta muntanya. Apte per a tots els públics, només cal tenir ganes i forces per pujar els 666 esglaons que hi ha per arribar fins dalt de tot. La inscripció –limitada a 200 participants- té un preu simbòlic de 3€ i hi haurà premis per als 3 primers classificats masculins i femenins de tres categories: Sub18, Senior (19-40 anys) i Veterans (+40).

Pel que fa als dos tallers, un serà de ninots per penjar a la foguera i anirà a càrrec de la Colla Sardanista Sa Palomera, mentre que l’altre és per escriure El que cremaries d’aquest any passat, i en tindran cura els components del Casal Jove Morralla, Espai Creatiu. Completaran les activitats de la tarda sengles actuacions de l’Esbart Joaquim Ruyra i la Colla Sardanista, l’entrega de premis de la 1a Escalada a Sant Joan i l’actuació de la Colla Gegantera seguida per la penjada dels ninots i els escrits dels tallers a la foguera.

A partir de 2/4 de 9 de la nit serà el moment previst per l’arribada de la Flama del Canigó, l’encesa de la foguera amb la participació de la Colla de Diables Sa Forcanera i l’encesa de la l’Estelada d’Espelmes amb l’Assemblea Territorial de Blanes de l’ANC, seguit per l’entrega de La Flameta i la lectura del Manifest de Sant Joan a càrrec d’Es Viver.El sopar de revetlla, a càrrec de l’AEiG Pinya de Rosa, es començarà a servir a partir de 2/4 de 10 i tindrà un preu de 7’50€ si es compra el tiquet amb venda anticipada al Bar Rafael (Plaça Verge Maria), Can Bitlloch (Carrer Nou, 9) o a la botiga Xamfrà (Carrer Enric Morera, 4). En cas que encara quedin tiquets, es podran comprar la mateixa nit de la revetlla al preu de 8’50€.

Per tancar la nit hi haurà Balls Tradicionals, un espectacle de foc i un concert amb els grups Komplot i Paràsits. Entre grup i grup hi haurà batucades de la Colla de Diables i, perquè la festa i la gresca no s’aturin, a quarts de 3 hi haurà la música del Dj Bullanga fins a les 3 de la matinada.Data de realització: 06/21/2013 | Data de la darrera actualització: 06/21/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300