Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

II Jornades Pedagògiques d’Estiu amb Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2013 12:33:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

II Jornades Pedagògiques d’Estiu amb Aula Blanes

La segona edició d’aquestes jornades es faran els dies 2 i 3 de juliol a la Biblioteca Comarcal i tenen per objectiu fer un acostament al concepte de la creativitat des de la ciència i l’art

L'associació Aula Blanes dedicada a la divulgació del coneixement estrena iniciativa aquest estiu. Després de tres anys de foment de la transmissió del saber mitjançant cicles de conferències mensuals, ara ha decidit fer una pas més i organitza les II Jornades Pedagògiques d’Estiu.

Es tracta d’una iniciativa que permet a l'associació incloure a les seves propostes la promoció del coneixement des de la pràctica. Les jornades estan dissenyades a base de tallers (workshop) guiats per experts que pretenen facilitar els continguts des de l'acció i la vivència.

En aquest edició, les jornades pedagògiques tenen com a tema la creativitat. Pretenen un doble acostament al concepte, des de la ciència i des de l'art. Tindran lloc els dies 2 i 3 de juliol de 9.00 a 15.00 h, es faran a les sales de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

A les jornades hi pot participar tothom que hi estigui interessat, i les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web: www.jornadespedagogiquesdestiu.com. Aquí hi trobaran tots els detalls del programa de les jornades, així com la seva logística.

L'artista blanenca Laia Bedós Bonaterra participa a les jornades impartint els tallers de creativitat vinculats a l'art. L'associació Aula Blanes manté l'aposta per compartir i construir coneixement, i així col·laborar per una ciutadania activa, informada i amb sentit crític.
Data de realització: 06/22/2013 | Data de la darrera actualització: 07/01/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300