Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un concert a Caves Mont-Ferrant donarà divendres el tret de sortida als actes culturals d’estiu.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2013 02:41:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CavesMontFerrantUn concert a Caves Mont-Ferrant donarà divendres el tret de sortida als actes culturals d’estiu.

La vetllada musical anirà a càrrec de la cantant Susan Sheiman acompanyada per un quartet de músics, que interpretaran un repertori variat i amb tot tipus d’estils.

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i Caves Mont-Ferrant han organitzat per aquest proper divendres 5 de juliol a les 10 del vespre un concert de jazz i swing que significarà el tret de sortida dels actes culturals que tindran lloc durant l’estiu al municipi. Si bé els dos principals períodes durant els quals hi ha un major nombre d’actes culturals estiuencs coincideixen amb la Festa Major de Santa Anna, a finals de juliol, i amb la Festa dels Copatrons, a l’agost, al llarg d’aquests mesos també s’organitzen a Blanes diversos esdeveniments per a tot tipus de públic.Per encetar el cicle estiuenc, enguany l’artista convidada per actuar al ja tradicional concert de Caves Mont-Ferrant ha estat la cantant Susan Sheiman, que s’ha guanyat a pols figurar a l’Olimp de les grans vocalistes. La seva tasca com a cantant de la prestigiosa Barcelona Jazz Orquestra i el seu últim treball Swing Appeal editat per Swit Records –que ha significat també una estrena de la mà de l’Ignasi Terraza Trio- són una mostra de la capacitat que té Susan Sheiman per oferir un jazz de repertori variat en que hi tenen cabuda diversos estils.

El concert de divendres vinent a Blanes l’oferirà acompanyada per una rítmica de tres músics de llarga trajectòria. Es tracta del pianista Xavier Algans (que toca habitualment amb la Big Band Jazz Terrassa); el contrabaixista Thomas K.Warburton Jr.; i el saxofonista Toni Solà, un vent poderós de formació autodidacta que agafa com a referent l’estil de clàssics del bop.

Pel que fa al repertori de la vetllada, farà un repàs per diferents estils musicals. Així, hi haurà des de la popular peça de jazz estàndard All of Me, fins a l’arxi-coneguda I’ve got you under my skin que tantes veus han interpretat, passant per clàssics com ara Bésame mucho o Ipanema.

Caves Mont-Ferrant participa més estretament des del 1992 en les activitats culturals que s’organitzen a Blanes a través d’aquest concert que, al llarg dels anys, s’ha acollit o bé a l’interior de les caves, o bé al jardí exterior. Amb el pas dels anys, aquest esdeveniment que organitzen de manera conjunta l’Ajuntament de Blanes i Caves Mont-Ferrant ha passat a ser una de les activitats més tradicionals de la temporada. A més, el concert ofereix l’oportunitat de poder gaudir del recinte de l’emblemàtica i centenària empresa blanenca, un indret que convida a fruir encara amb més intensitat d’una especial nit d’estiu a l’aire lliure.

Les entrades per assistir al concert costen 10€, i la venda anticipada es farà fins el dijous 4 de juliol a l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, ubicada a Casa Saladrigas, carrer Roig i Raventós, 2. L’horari és de 10 a 13 h els dies laborables. Per a més informació, cal trucar al telèfon 972 379 352.

Data de realització: 07/02/2013 | Data de la darrera actualització: 07/02/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300