Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació contra el Càncer ofereix coixins cervicals a les persones que reben tractament de quimioteràpia a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2013 02:01:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

noulogoL’Associació contra el Càncer ofereix coixins cervicals a les persones que reben tractament de quimioteràpia a Blanes.

L’objectiu és evitar molèsties musculars, mal de cap, migranyes i cefalees tensionals a les persones que estan rebent tractament de quimioteràpia a l’Hospital Comarcal de Blanes.

La idea de posar en marxa aquest servei ha sorgit des de la mateixa unitat de voluntariat de l’Hospital Comarcal de Blanes de l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona. Així ha estat després d’haver detectat que alguns pacients que reben tractament de quimioteràpia, quan les sessions són molt llargues, es queixen de dolor a les cervicals. I és que, segons l’entitat social, una posició incorrecta, afegida a la durada de la sessió, pot provocar diverses complicacions com molèsties musculars, mal de cap, migranyes o cefalees tensionals.

Per aquest motiu, des de l’entitat es va plantejar com a possible solució utilitzar coixins cervicals similars als que s’utilitzen per anar de viatge per pal·liar les conseqüències musculars que suposen les llargues sessions de quimioteràpia. A partir d’ara, doncs, tots els usuaris d’aquest servei d’hospital de dia que rebin el tractament podran demanar els coixins.

Els homes i dones que formen part del voluntariat s’encarregaran de repartir els coixins entre els qui els demanin i, una vegada finalitzada la sessió, els recolliran per tornar a ser utilitzats.Data de realització: 07/03/2013 | Data de la darrera actualització: 07/03/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300