Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comencen les Audicions de Sardanes d’Estiu a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2013 12:23:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Exposició 40 anys fent músicaComencen les Audicions de Sardanes d’Estiu a Blanes.

La temporada s’ha encetat enguany amb una trobada de les cobles infantils de Blanes i Palafolls, que al llarg de l’estiu oferiran un total de vuit audicions al Banc dels Músics.

Blanes ha encetat la temporada d’audicions de sardanes d’estiu d’aquest 2013, i en aquesta ocasió ho ha fet a través d’una trobada de cobles que es va fer el passat diumenge al lloc habitual, al Banc dels Músics del passeig de Mar.La Cobla de Palafolls es va fundar l’any passat i hi ha alguns músics del la Cobla Santa Maria de Blanes que hi col·laboren. Això ha permès que hi hagi molt bona sintonia entre les dues formacions, començant pel director de la cobla de Palafolls, l’ex-músic de Blanes Enric Estrada.

Aquesta bona entesa, així com les aportacions dels socis de l’Agrupació Sardanista de Blanes, han permès confeccionar un programa d’estiu amb un total de 8 concerts. Si bé fa uns anys les temporades d’audicions podien arribar a tenir fins a 23 sessions, enguany s’ha preferit concentrar les 8 audicions possibles a l’estiu, que és quan fa més bon temps i és més agradable ballar a l’aire lliure.


A partir d’ara es faran audicions de sardanes gairebé cada diumenge de juliol, tots els diumenges del mes d’agost i, per últim, la temporada es tancarà amb el darrer concert previst pel 15 de setembre, sempre a les 8 del vespre. Pel que fa a la trobada de cobles de Blanes i Palafolls que es va fer diumenge, va incloure un total de 10 peces, 5 per banda, i va culminar amb la interpretació d’una sardana de conjunt: “Mar de Palamós”, de Francesc Mas Ros.Data de realització: 07/03/2013 | Data de la darrera actualització: 07/04/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300