Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prevenció en seguretat i civisme amb guies holandesos a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2013 08:31:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia+MossosPrevenció en seguretat i civisme amb guies holandesos a Blanes

Aquest migdia s’ha fet a Blanes una xerrada amb els touroperadors que munten paquets turístics a Blanes a càrrec dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local

Una quarantena de joves holandesos que s’encarreguen de fer de guies pels seus compatriotes que venen a Blanes per passar-hi les vacances d’estiu han estat els protagonistes d’una xerrada que s’ha fet avui a Blanes. Amb el doble objectiu que els durant la seva estada s’ho passin bé i, alhora, ho facin amb seguretat i amb civisme, aquests mesos s’estan organitzant xerrades preventives a càrrec de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

La xerrada que s’ha fet avui a Blanes s’ha allotjat precisament a un dels locals que es troba situat al barri dels Pins, al cor de la zona turística del municipi. Aquí és on els veïns que hi resideixen, que no tan sols venen uns dies per passar-hi les vacances, necessiten que se’ls respecti la son.

Guies 01Guies 02Guies 03Guies 04Guies 05Guies 06Guies 07Guies 08Guies 09Guies 10Guies 11

Es tracta de la vella dicotomia de compaginar descans i diversió, i aquest és el pa de cada dia amb què, especialment els caps de setmana i a l’estiu, se les han de veure els agents policials. L’any passat, la Policia Local de Blanes va haver d’imposar més de 200 sancions per incompliment de la ordenança de civisme.

A banda dels representants policials, les xerrades que s’estan fent, també compten amb la col·laboració d’altres entitats i institucions.En el cas de la que s’ha fet avui al barri dels Pins, també han participat representants de Fecasarm, la Federació Catalana d’Activitats Recreatives Musicals especialment relacionada amb l’oci nocturn; la presidenta de l’Associació de Veïns d’aquest barri, Rosa Riba, i la regidora de la Policia Local de l’Ajuntament de Blanes, Sol Zamora.

La que s’ha fet avui ha estat la segona xerrada d’aquest mateix tipus que s’ha acollit a Blanes durant aquest estiu. La primera va tenir lloc el passat mes de juny.


Data de realització: 07/03/2013 | Data de la darrera actualització: 07/04/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300