Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

“Les Nits de Marimurtra” de Blanes inclouran 10 concerts


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/04/2013 03:01:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JardiBotanic_01“Les Nits de Marimurtra” de Blanes inclouran 10 concerts

El cicle musical començarà amb un concert d’Elena Gadel i inclourà, entre d’altres, l’actuació d’Andrea Motis i Joan Chamorro, considerats la revelació del jazz català

Ja fa uns quants anys que el patronat de la Fundació Carl Faust va decidir anar més enllà dels atractius naturals que cada any porten milers de visitants al seu jardí botànic. Va ser d’aquesta manera que es van començar a posar en marxa diverses propostes culturals per viure les nits d’estiu gaudint a l’hora de la música i de l’espai emblemàtic que és aquest museu natural a l’aire lliure.

El cicle que du per nom Les Nits de Marimurtra és hereu d’aquesta tradició, i avui al matí s’ha fet la presentació de l’edició del 2013 a l’emblemàtic indret del templet de Linné, on precisament es faran les actuacions.

Cicle Musical amb 10 concerts

Enguany s’han programat 10 concerts que s’encetaran el 19 de juliol amb Elena Gadel, del cicle del Costa Music Festival, i culminaran el 24 d’agost. Al llarg de les 10 sessions hi haurà música per a tots els gustos, destacant en especial l’actuació del 3 d’agost, amb un concert que encapçalaran Andrea Motis i Joan Chamorro, considerats la revelació del jazz català.

Completen el programa els concerts dels grups blanencs Xtramp, com a tribut a Supertramp i Smile, com a tribut a Queen; la bossa nova i jazz brasiler de Paulinho Lemos, habitual del Jamboree; així com dues actuacions de la cantant Susana del Saz, molt apreciada pel públic blanenc, i dues altres de la formació lloretenca Soulbug.

La iniciativa compta amb la col·laboració de diverses empreses, entitats i institucions, entre elles l’Ajuntament de Blanes. En aquest sentit, a la presentació que s’ha fet avui al matí s’hi comptaven tant l’alcalde, Josep Marigó, com la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres. També hi ha participat el patró de la Fundació Carl Faust, Joan B. Planells, el gerent de la fundació, Jaume Dulsat, així com Cristina Torres, directora del Costa Music Festival.

Les Nits de Marimurtra es complementa amb la possibilitat de gaudir d’un sopar, fer una copa amb els amics, o bé poder fer un passeig nocturn pels jardins. L’horari d’obertura serà des de les 9 de la nit fins la 1 de la matinada.

www.marimurtra.cat

www.blanes.cat/docweb/nitsmarimurtra2013Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/05/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300